Long time no see

Hej !
Det var ett tag sedan jag bloggade nu, har tappat intresset för det ganska mycket på sista tiden. Inte för att  jag inte har tid men för att jag bara tycker att inte är kul längre:)
Just nu är jag väldigt förkyld, och det är inte kul alls, i dag ska jag träffa Johanna :) <3 fast jag vet inte om det blir så oerhört länge eftersom jag är förkyld:) men det ska bli askul att träffa henne iaf... 
Igår bröt jag nästan ihop, jag orkar inte vara atbetslös längre, jag pallar inte det, jag bara går hemma och gör ingenting längre. Jag vill göra nåt, men alla jobb jag får inbär att jag måste flytta och det vill jag inte för jag har allt som jag lever för här. I morgon ska jag, Johanna, Michael och kanske Christoffer bubbla på Fritid =) förra gången vi skulle bubbla blev Johanna jättesjuk, och jag missade tåget hem så vi inte hann göra det iaf :) Jävla tåg :) Arbetsförmedlingen suger balle! jag kommer antagligen inte få mina pengar förr än den sista januari, fuck dom dära 90 dagarna som man skulle vara inskriven för att få pengar... Tänk om jag hade bott själv, då hade jag varit körd vid det här laget.. I morgon ska jag åka in och skälla lite på dom få se hur det går.. hoppas dom tar åt sig, som säger ju bara halva sanningen hela tiden.
Nej men nu ska jag nog gå och läsa en bok eller försöka att få min lillbror att ge tv:n till mig :)
Föresten va kul att det har kommit snö :) jag älskar vintern och snö, jag blev så glad i morse när jag vaknade och såg snön ute :)


//E.

RSS 2.0