Helgen är över..

Hej!
I fredags så var jag, Michael och Johanna och tittade på när skutskär spelade mot alba. Det avr en jättekul match och det var såååå nära att skutskär vann, men det räckte inte så långt fram. Efter det så åkte vi hem till Johanna och snackade lite läskiga saker. På lördagen så var jag, Michael, Daniel och Therese hem till bröderna engbergs farfar, för han fyllde år på fredagen. Vi fikade (eller dom fikade) och pratade en stund, innan Daniel och Therese fortsatte till stockhom och jag och Michael åkte hem till honom. Vi åkte till Daniel och Thereses lägenhet och tittade på film och åt med Johanna, Christoffer. På kvällen så förökte Johanna och Michael att kidnappa christoffer för han ville inte följa med ut i skogen efter den läskiga filmen som vi hade sett. Det var jättekul, att dom låg och karvla där på golvet. Sedan vände det och Johanna vart offret ist, men det gick inte så bra :) Michael och Christoffers kommentar  var "du kommer ju inte kunna bli våldtagen iaf om inte äns vi kan hålla dig nere" och det kan man ju tolka på vilket sätt man vill. Men vi valde att tolka det positivt!
i dag så har jag varit med mamma i stan och köpt lite grejor, detta köpte jag:

                     

Färg till min hall+maskeringstejp.  Kattgrej till katterna      Julgardiner till mitt rum



Här är mitt ända intag av mat just nu, men det går jättebra.

I kväll ska jag spela bingo lotto med Johanna, Michael kommer vid åtta och sedan ska jag åkte hem och sova.
Och så blir det jobb i morgon :)

//E.

Äntligen fredag!

hej!
Nu är det äntligen fredag, den här veckan har gått bra med tanke på att jag bara ätit soppa hela veckan. Men jag hoppas att helgen inte blir så jobbig, jag har en känsla av att dom i min familj vill köpa godis och det får ju inte jag. Men om några veckor så får jag göra det :) Det ser jag ifram emot, men jag ser fram emot en hälsosammare verison av mig också :) Jag har ingen sockersug längre, jag är inte lika hungrig som förr och jag blir mätt på mina soppor :) Jag var hemma från jobbet i går, men nu är jag här igen. Jag var även på hockey i går med Andreas. Det var jättekul, jag tycker om att göra saker med min lillebror som jag älskar mera än nåt annat <3
I dag så ska Michael ta bussen in till mig när jag slutar och sedan ska vi åka till valbo och nyta mitt headset, för det galppar och sedan kanske fast bara kanske ska vi köpa rosa färg till min hall. På så sätt kanske jag kan hålla mig sysselsatt under helgen och inte tänka på mat eller godis :) Jag träffade Johanna igår också, vi åkte ut till älgsjön och myste ett tag. Vi pratade och prtade vi så ut som två gamla tanter i rullstolar, och vi kom fram till att vi lyssnar på en musik som numera kallas "hiprock" (något som sopntat slang ur mig).. haha Det var jättekul att träffa henne vi ska ses i helgen med fast då ska Michael och Christoffer också vara med :) Då ska vi titta på film och äta mat. Ja eller dom ska äta mat :) Nu ska är min rsat slut snar jag ska gå till personalrummet och sukta efter fredagsfikat som står det ett tag innan jag går ner och jobbar igen :)





Saknar sommaren som tusan :) Jag vill tillbaka !!!!!!!

//E.

Onsdag men stor O

Hej!
I dag så började dagen segt, jag ville inte alls gå upp och tanken på att äta soppa till frukost var inte lockande. men så fort jag steg upp så blev det mycket bättre, mamma hade precis kommit hem och satt och åt när jag gick upp. Hon jobbar natt den här veckan så hon kommer hem 06:40 typ så vi ses vid matbordet en snabbis innan hon ska gå och lägga sig :) Michael skjutsade mig till bussen, han har börjat att gjort det nu den här veckan, han kommer upp då :) Det är jättebra :) I dag har jag inte så mycket planerat förutom att jag kanske ska byta till vinterdäck på bilen, vi får se om jag kan köra till jobbet på morgonen utan dom eller om pappa tycker att jags ka byta. I går så blev det ingen promenad, Jag satt på personalmöte till kl 19:30 var inte hemma förr än 20:00 och sedan behövde jag duscha och sedan kl 21:00 så började DH på kanal 5. Så jag prioterade att lukta gott och se nogolunda ut i håret  ist för att gå. Men i dag ska det förbaskans gå, i dag har jag tid. Dagen går bra, jag är inte hungrig nå alls nästan, jag är på bra humör och jag trivs med mig själv i dag. Jag vet inte om jag ska ringa till Michael så att han får lyxa till det lite och komma och hämta mig i dag :) men jag vet att mamma tycker att det är onödigt men jag tycker om när han kommer och hämtar mig, eller ´jag älskar det :) Nej nu är soppan uppdrucken och nu ska jag gå och slappa lite i personalrummet :)

//E.

Andra dagen

hej!
I dag mår jag jättebra, jag är på bra humör jag är nästan inge hungrig. Jag har helt enkelt en bra dag :) Jag hoppas att det håller i sig tills jag ska på personalmöte i kväll. I går var ingen bra dag, jag var helt slut för att jag inte äter något utan bara soppa. Jag såg ingen mening med livet, tills Michael kom och myste med mig och sedan drog han upp mig ur sängen och tvingade i mig soppan och sedan ut på en promenad. Det var jättegullit av han, jag älskar han sååååå mycket min älskling <3 Jag hade nog legat kvar i sängen och sedan gått och köpt en kebab om han inte hade funnits :) Nej jag tror att jag ska köpa blommor åt han när jag är på väg hem för att visa att jag uppskattar honom :) I kväll hoppas jag att vi kan gå en liten promenad igen, det var så mysigt att gå med han, vi fick tid att prata och bara vara han och jag och det älskar jag :) Då känner jag att jag är precis där jag ska vara i mitt liv just nu. Då inser jag att jag måste vara tacksam över mitt liv och hur jag har det ist för att gå och klaga :)
Nu ska jag sätta mig i personalrummet och läsa tidningen :)

//E.

Första dagen på mitt nya liv...

Uppdatering
Jag har varit lite sådär i humöret nu på kvällen, jag har varit väldigt hungrig och trött. Eller kanske inte trött men energilös det känns som om jag bara vill sova eller ligga i sängen. Jag hoppas att det blir bättre om några dagar.

//E.



Hej!
I dag började jag med att äta soppa i två veckor. Det gick bra ända tills för en stund sedan då jag blev lite hungrig. Att vara hungrig är det värsta som finns, jag hatar det. Men vill jag må bättre och känna mig bättre så får jag väl offra mig då. Jag hoppas att det här funkar och att jag inte faller in i mina gamla vanor igen sen, emn det är ju bara jag som kan göra nåt åt det. Så nu ska jag fan kämpam, jag får inte misslyckas. Jag vill inte behöva operera mig jag vet ju att jag kan. Jag ska bara bestämma mig för det och sedan hålla det också. Jag håller vad jag lovar så nu lovar jag att jag ska försöka så mycket jag bara kan, och inte ge upp när det blir svårt !
Nej men annars är det en bra dag, jag blir så glad när jag kommer på morgonen och alla barnen hejar och är glad för att man kommer, jag älskar mitt jobb ! Jag kan inte fatta att det snart är jul, jag såg att dom hade julpyntat i ett skyltfönster på stan, det kanske är liiite tididgt tycker jag :D
Men det är ju bara min åsikt.... Nu ska jag ner och natta lite barn :)

//E.


Söndag

Hej!
I lördags så var jag med dom tjejer som finns i michaels skäckt i örbyhus och åt mat och umgicks :) Det var jättekul, jag hade det trevligt det var god mat och trevligt folk... Sedan så kom Michael och hämtade oss på kvällen. Efter det så åkte jag och Michael hem och myste ett tag innan jag somnade för att jag var så trött.
I dag så var vi bjudna till Andreas och Lena som bor i kågbo som ligger i närheten av Hedesunda. Han hade bjudit in lite kompisar till mina föräldrar och han så vi gjorde kålbullar och åt. Efter det så grillade vi marsmellows, det var jättekul och träffa alla igen, jag kan inte komma på senast vi sågs :)
Nu har jag kommit hem därifrån och nyss kommit ur duschen. Nu sitter jag i min säng med mina två röda katter och gosar. Michael vet jag inte var han är, han kommer väl sen nån gång. I morgon ska jag börja med att äta soppa så som min pappa har gjort för att gå ner i vikt. Jag hoppas att det hjälper för jag vill inte se ut som jag gör nu, det känns som att det inte är mig jag ser i spegeln när jag tittar. Jag vet inte hur det kan ha gått så lågnt men nu ska jag iaf göra något åt det och det är det som är det viktiga.. :) Nu ska jag gosa med mina katter lite mera innan den lilla Frasse kommer och stör oss :)
 

En sak till jag vill ha tillbaka mitt hår, jag ångrar mig nu att jag färgarde det mörkt :(

//E.

Date med älskling

hej!
I går så hade jag och Michael en date, vi var på hockey. Han hämtade mig efter jobbet, och sedan så åkte vi till miroi och sedan hem. På kvällen så gick vi på hockey, jag hade glömt hur kul de var att gå på det. Jag ska nog gå med Andreas nästa torsdag:) Men jag vet inte... I dag ska jag träffa Johanna (äntligen) vi ska ner på stan och fika, och sedan ska vi hem till Julia och säga hej då eftersom hon åker i morgon tydligen. Sedan ska jag nog hem och sova, för i morgon ska jag åka med Michaels mamma och Therese till Michaels kusin och ha en tjejdag :) Det ska bli jättekul :) Michael ska skjutsa oss dit för hon bor ganska lågnt bort fast nu kommer jag inte på vad det heter. Kanske sandby eller jag vet inte... hehe
Nu hinner jag inte skriva nå mera kom lite sent till datan i dag :)

//E.

Öppning

Hej!
I dag så öppnade jag 06:30 :) det var kul, det är så mysigt då när det är mörkt ute och alla barnen är nyvakna. då kan man sitta och gosa hur länge som helst. Jag slutar 13:30 och sedan ska jag promenera ner till stan till Miroi för där är Michael. Sedan ska jag vänta på han och sen ska vi åka hem. Vi kanske köper biljetter till hockeyn i kväll på vägen hem om det blir så vet jag ej ännu :) Det har varit en bra dag i dag, jag känner mig väldigt behövd, eftersom jag och Marie är dom ända ordinarie som är här i dag :) Vi har två vikarier, dom är jätteduktiga under omständigheterna. Jag skulle ha duschat i går men jag hann inte, så jag måstegöra det i dag :) Men det är sånt som jag tycker att ag inte har tid för. Nu är det ju så att jag duschar kanske varannan dag högt var fjärde om det är riktig illa. Men jag går ju inte runt och luktar illa :D Nej nu måste jag ner och natta lite barn :)

//E.

Stressig dag

Hej!
Det ända jag har gjort i dag är att stressa. Och det kommer jag fortsätta med tror jag. Jag skulle ha träffat Johanna kl 15 när jag slutar men det är kaos här så jag måste vara kvar till kl 16 ist. Och sedan ska jag hinna byta till vinterdäck på bilen innan det blir mörkt, så jag hinner inte träffa Johanna i dag vilket jag inte är stolt över. Jag som ville träffa henne i dag :) får se om jag hinner ett tag på kvällen, det beror på hur lång tid det tar med bilen och sedan måste man ju äta och duscha och göra andra onödiga saker :) Jag stressar som en djur här, vi är för få för att de ska gå ihop och man kan ju aldrig få en J*VLA vikarie... Så irreterande!
Men i går var en kul kväll, vi är med i "Hållbar vardag i Gävle" vi träffades i går för första gången alla 17 familjer. Det var kul vi fick mat och bra underhållning. Vi fick veta lite om vad vi skulle höra under året som kommer, det innebar nåt som dom kallar köpstopp alltså man får inte köpa mer än nödvändigt. Det innebär inga skor och inga kläder till mig om jag inte MÅSTE ha något, men det kommer ju inte att hända. Dock handlade det bara om en månad :) det glädjer mig :) Dom fottade oss, familjevis och ett stort gruppfoto.. Sedan så fick vi vårt första uppdrag, att kolla igenom en massa saker hemma, typ hur många lågenergilampo har vi mm.
Jag ser fram emot att fortsätta med detta, det är jätteintressant :) Vi ska träffas igen den 8 november tror jag att det var, vi ska på en massa studiebesök och allt :D Nu måste jag gå ner igen och stresse ännu mera, jag hoppas att jag lever när jag kommer hem !

//E.


Rusk

Hej!
Vilket väder, bara regn och rusk. Jag föredrar när det snöar :) Men jag hoppas att det kommer lite snö till slutet av veckan :) I går så fick jag ett recept av tjejen här i köket på jobbet. det är bröd som ajg ska baka tänkte jag, men jag vet inte när jag ska ha tid och ork att göra det bara :) får se om det blir idag eller i morgon. Igår så åt vi tacos, jag övertalade mamma, men det var ingen höjdare att ha med sig i matlåda, märkte jag i dag... Frasse var borta ett atg igår på kvällen, blev lite orolig eftersom bimbo (en annan hankatt) gick på våran gård strax innan. Men efter mycket om och med så kom han. Vi var ute opch ropade i kanske en halv timme innnan han komm pipande från hästhagen. Men han kom hem iaf:) nej nu ska jag ta en kopp kaffe och ha lite lugt på rasten :)

//E.

Måndag igen

Hej!
Nu var det Måndag igen, helgen bara rusade förbi trots att jag inte gjorde så mycket. Hoppas att veckan går fort, jag gillar när den göra det. Men det får inte gå lika fort som förra veckan då var det måndag ena dagen och fredag den andra :D Michael är forfarande sjuk, men han håller på att bli bättre tror jag. Han orka göra mera saker och vill göra mera saker :) det känns bra att vara tillbaka på jobbet, det är skönt att vara ledig men jag längtar lite hit iaf. När det väl är helg så vill jag vara ledig en dag till men så fort jag kommer hit till alla underbara barn och personal så vill jag bara jobba :D Nu sitter jag på rast, jag har börjat att blogga p rasten eftersom det är lätt och då har jag tid. Väntar jag med det så glömmer jag bort det när jag kommer hem och då blir det inge av :) Nu ska jag sätta mig i personalrummet och ta en kaka :D

//E.


Helgen

Hej!
I fredags så slutade jag 16:00 jag åkte hem och hämtade Michael och lite annat och sedan åkte vi hem till Johnny. Johanna och Emilia kom dit för vi skulle laga mat och titta på film :) Kvällen slutade med hämtmat och och sådan film. Vi bestämmde oss för att åka in till stan och hyra film och sedan skulle vi hämta mat åt Emilia och Johanna på Isaks corner, sedan hämtade vi mat åt mamma, Andreas och mig så Max. Michael skulle ha mcdonalds och sedan in på affären och hem till mig med maten. När vi kom fram till älvkarleby så var Johannas och Emilias mat typ en timme gammal. Men det var bara mat som vi ville ha just då, då spelade det ingen roll om den var kalla eller inte. Sedan så tittade vi på filmen när alla höll på att somna. Efter det så åkte vi hem  och sov.

I lördags så åkte jag och mamma till IKEA till 9:30, vi fick glögg och papparkaka och fick en förhandsvisning på julsortimentet. El halvtimme föra alla andra. Eller ja vi var 100 stycken som fick det :) Efter det gick vi och köpte lite saker på IKEA. Vi bytte min jacka som hade gått sönder på stadium, köpte tröjor till pappa, köpte glödlampor på biltema, och sedan så åkte vi till farmor och fikade. När vi kom hem så var klockan 15:15 då givk jag och la mig för att jag var så trött och jag hade en fruktansväd huvudvärk. När jag vaknade ringde jag till Emilia som jafe ringt mig och sa att jag skulle stå över saintan den kvällen för att min huvudvärk forfarande satt kvar. På kvällen så åt vi thaimat med familjen och tittade på film, det var jättemysigt.

I dag så åkte jag, mamma och Andreas till stan, vi släppte av mamma hos framor och sedan så fortsatte jag och Andreas till valbo. Jag köpte ett headset till mig själv så att jag slipper låna andreas hela tiden när jag ska ut och gå eller när jag åker buss på morgonen :) När jag kom hem så lagade jag mat åt Michael eftersom han är sjuk stakarn <3 nu sitter jag i vardagsrummet och bara är, jag funderar på att gå ut och gå men jag tror inte att jag orkar :)

//E.

lite närvös

Hej!
När jag slutade i dag går så gick jag till farmor och blev där i en och en halv timme :) Det var jättekul, jag älskar henne sååå mycket min Farmor. Hon är så rolig och snäll :) Pappa och Mamma kom och hämtade mig och vi åkte till valbo för att titta på en hjälm åt pappa :) Han hittade ingen, men han blev sugen på en ny mototrcykel :) men det var inte det vi skulle titta på egentligen :) Sedan så åkte vi hem och slöa jag och mamma, Michael fick köpa med sig thaimat från gårdskär till oss för att vi orkade inte laga någon mat (det var jag som bjöd). På kvällen så tittade jag på kanal 5 kl 21:00 och sedan slocknade jag av utmattning :) I dag började jag 07:30 och ´ska sluta 14:00 för att jag ska till en syokonsulent i dag och sncka om min utbildning :) Det ska bli kul men jag är lite närvös över vad hon har att säga :) Sedan ska jag hem till min älskling och mysa <3

//E.


Onsdag

Hej!
I går var jag sååå trött, jag satt och gäspade hela dagen på jobbet. När jag åkte hem så frågade Johanna om vi skulle ut till älgsjön en stund men jag orkade bara inte för jag var så trött. När jag kom hem så sov jag ett tag. Sedan så åka jag och Michael ner till apoteket för att köpa nya tandborstar :) Efter det så låg jag bara i sängen och gjorde ingenting. Michael åkte hem till sig vid sextiden och skulle kolla på fotboll med sin pappa. Under tiden så låg jag och gosade med bosse och åt lite godis. Innan jag fick ångest för godiset och gick en promnad på en timme :) När jag kom hem så tog jag en snabb dusch och sedan så la jag mig i sängen och inväntade DH på kanal 5. Efter det så slocknade jag, Michael veckte mig när han kom hem vid 22:30 tiden :)
I dag när jag slutar så ska jag till farmor och kolla upp lite saker åt mamma :) kanske ta en fika med henne med :) Sedan ska jag hem och slöa :)

//E.

fun

Hej!
I går så åka jag ner på stan med Johanna efter jobbet, vi fikade och snckade lite pimsama och roliga saker. Vi pratade också allvar men det var inte mycket av tiden :) Sedan så skulle vi gå och hälsa på Hakan lite, men han jobbade inte på stan utan på söder. Då väntade vi på Emilia och sedan begav vi oss till kalavägen 21 för att jag skulle träffa Josefine som var här ett tag efter att hon flyttade till stockholm typ förra veckan. Jag pratade med henne i typ 10 min för hon hade så brottom. Efter det så åkte vi till buddys på söder och där fann vi Hakan. Vi stannade där tills dom stängde typ :) Vi hade jättekul tyckte jag :) När dom stängde så skjutsade Johanna och Emilia hem mig för jag skulle duscha och sova. Dom fortsatte sedan till Emilia och sedan in till stan tror jag. Dom som är lediga kan ju göra vad dom vill :) En annan jobbar och sliter :) hehe nej det har faktiskt Johanna gjort ett tag nu, och Emilia råkade bara vara ledig från skolan :) När jag kom hem så frös jag som tusan så ja la mig i ett varmt bad och sedan så låg jag där typ en timme :) Sedan kröp jag ner i sängen och myste med min älskling <3 Vi kollade på tv och bara va ett tag tills jag somnade <3
Nu ska jag snart tillbaka ner jag jobba, i dag ska jag nog inte göra nå alls :) jo vara med Michael <3

//E.

ny vecka

Hej!
Nu sitter jag på jobbet på rast, i går hade jag en sådan skön dag när inget var planerat det bara blev. Jag träffade Johanna ett tag på kvällen, sedan så åkte jag och Michael och köpte mat och sedan låg vi och gosa i sängen hela kvällen :) det var min dag :) I dag ska var jag skittrött när jag vaknade med det blev bättre när jag satte mig på cykeln i typ 100 minusgrader då vaknade jag till ganska ordentligt. Träffade Jennifer på bussen i morse det var trevligt annrs brukar jag läsa med det var skönt med sällskap. När jag slutat ska jag gå till polhem och där kommer Johanna och hämtar mig :) sedan ska vi på stan och ta en fika och reda ut våra liv :) Nu måste jag tillbaka till verkligheten och natta lite barn :)

//E.

tankar...

Det finns vissa stunder i livet som då man har tid att tänka till, jag har haft en sådan stund i dag. Det finns också olika intryck som gör att man vill tänka till eller kommer för sig att göra det. Det började med att jag tittade på en film, P.S I Love You heter den. Jag har sett den förr men jag har inte fått samma intryck som jag fick nu. Det är en väldigt bra film, alltså en riktigt bra film. Det är alltid svårt att mista någon som står en nära och det kommer det allatid att vara. Jag har själv varit med om det och det är inte lätt, men att misat någon som man har valt att spendera restan av sitt liv med måste vara bortom oförklarligt svårt. Jag påstår inte att det är lättare och mista en förälder eller så, det gör jag verkligen inte. Men den personen som man har valt att dela livet med, sin vardag, sina innersta tankar. Det finns nog inget ord som kan beskriva den känslan.

Jag är inte en negativ person, jag är en glad, social, trevlig och ganska rolig som person om jag får säga det själv, men jag kan inte komma på andra tankar än att allt i livet är relativt. Ingenting består,allt kan försvinna lika fort som man fått det, det kan vi inte styra över. På ett ögonblick så kan ett liv försvinna och kvar finns bara saknad, sorg, förtvivlan och en längtan. En längtan tror jag om att allt inte skulle vara relativt. Men ser man tillbaka till verkligheten så är allt det hur man än vrider och vänder på det. Nu menar inte jag en massa vetenskap, utan i det verkliga livet där ute.

Jag tror att alla människor vet detta men att vi inte tar vara på livet mera då. Jeg menar hur många har inte ett arbete som de inte trvis med, ett förhållande som nån är missnöjd med, en livssituation som man hatar. Men gör något åt det då, säg var ni tycker och tänker, sitt inte tysta som nå j*vla möss i nå hörn stå för vad ni tycker och va stolta över det. Personen som man måste ta hand om bäst är sig själv, annars kan man inte ta hand om andra och inte hjälpa eller göra andra glada. Vi lever ett liv och det kommer inte komma några andra chanser att ta igen det, så ta chansen och bara gör det du vill. Ta hand om dina närmaste! Dom får inte heller en andra chans, när du tittar tillbaka kan det redan vara för sent.

Det finns så mycket jag vill göra i mitt liv, plugga, flytta, skaffa bran, gifta mig, köpa hus, plugga igen, jobba och sedan bli gammal. Men hur ska jag hinna med det när allt är reletivt. Precis som hon i filmen känner jag att jag tappar bort lite av mig i allat som förväntas av mig ibland. En massa konstiga förpliktelser som jag inte borde ha egentligen och saker som jag inte borde bry mig om men som jag samtidigt på något oförklarligt sätt dras in i. "du bode göra så, du är bara 20 du borde vara ute och festa, du borde göra si, du är inte gammal bete dig inte som om du är äldre" jag orkar inte höra det, jag gör väl vad jag vill, jag äger mig själv, jag behöver inte göra nåt för att du gör det eller för att jag borde det. Jag har förändras som person, jag värdesätter inte samma saker längre, jag tänker på ett annat sätt än vad jag gjorde tidigare och det behöver inte vara ett problem. Det är väl bra att jag trivs som det är och att jag är preicis där jag borde vara. Det är liksom "Emma 2.0".
Jag saknar mitt liv som det var förr, nästan inget ansvar, brydde mig inte så mycket om nått, men det betyder inte att jag inte trvis som det är nu. Jag hade jättekul för några år sedan men det var då, men det behöver inte vara antingen eller. Det kan vara lite av båda, det är så men allt i livet. Det är bra med en balans.

När min farfar gick bort så försvann den del av mig, han var en utav mina hjältar. Hela min värld gick under, crach and burn. Men det hjälpte mig också att förstå hur myckt en människa kan påverka en annan och hur mycket kärlek det finns. För min farfar han var en kärleksstråle, han var en pålitlig, ärlig och en man som stod för sina åsikter och bakade inte för nått. Jag var hans lilla hjärtegull och jag ville bli som han när jag blev stor. Ända in i det sista så vänade han om att jag skulle ha det bra, att jag skulle göra som jag ville och att jag skulle följa mitt hjärta. Det hjälpte mig också att se hur bra jag egentligen har det. Jag har en familj, jag har kompisar och ställer upp och alltid finns där, jag har världens bästa pojkvän. Jag har alltså ett jävligt bra liv !

Allt har ett slut, men allt har också en början!

RSS 2.0