Söndag

Hej!
Det har hänt mycket den här helgen. Det började med att jag och Johanna hade en tjejkväll i fredags, vi färgade håret, ögonbrynen, ögonfransarna, och noppade även ögonbrynen :) Vi hade jättekul, vi trodde för några sekunder att mitt hår hade blivit gult eller vitt. Men det blev bra till slut, tyckte jag men Johannas hår råkade bli svart, det skulle bli mörkt brunt. Men jag tror att det kommer att bli jättefint när hon har tvättat det några gånger:) men det var fint nu med :)

 På lördagen så var jag med famlijen Sköld och spelade golf i makmyra :) Vi firade att Uffe (pappa sköld) har fyllt 50 år :) jag var hos Josefine kl 08:30 och sedan så åkte vi till golfen och började spela lite. Jag har aldrig spelat golf förr, så jag hann slå typ 25 slag innan vi skulle gå ut på banan :) Vi gick nio hål och det tog lite mera än två timmar :) Jag slog 30 slag över par på hela rundan, det tyckte jag var en bra första runda :) Det var kul när det gick bra men annars så var det lite frustrerande :) Uffe sa att han aldrig mera skulle spela gilf med mig för han tyckte att det var så pinsamt när alla var tvungna att gå förbi oss :) Men jag tyckte att det skulle bli min och Uffes lördagförmidddagsaktivitet :) men han var inte så pigg på det :) Efter det så åkte jag och Josefine tillica maxi och sedan hem till henne för att vänta på att vi skulle åka till fiskekrogen i bönan och äta :) Vi åkte dit och mötte upp dom andra vi blev 7 st, det var jättefint där och det var jättegod mat :) tur att dom hade en meny för oss som inte äter fisk :D Det var en jättekul dag, jag var så trött när jag kom hem så jag deckade i soffan och sov ett tag.
På kvällen så gick Michael ut med Kakan och dom var här först så efter att dom, hade åkte så fick jag en lugn och mysig kväll i sängen framför en gamal beckfilm och lite godis för mig själv :)

I dag så var vi ut till Gårdskär och firade min gammelfarmor som fyller 85 år :) det var väldigt trevligt. Trots att jag inte mår hundra :) Nu på kvällen har jag inte gjort något bara tagit det lugnt och inte gjort något alls :) Jag ska lägga upp lite bilder från golfen när jag får dom av Josefine, för självklart så glömde jag min kamera hemma som jag alltid gör när jag har planerat att haft den med mig :) Nu ska jag gosa ner mig i sängen framför en film med min älskling <3

//E.

bakdag

Hej!
I dag slutade jag tidigt, jag stod och pratade med Johanna en lång stund på parkeringen innan jag åkte hem. Men när jag kom hem så bakade jag bullar för första gången i mitt liv ja alltså som jag bakade dom själv :) jag trodde att det skulle bli katastrof men det blev bra. Efter det så åkte jag och Micke hem till honom för att hämta nåt så han skulle få en gratis pizza på laxen :) sedan så åkte vi hem och åt. Ingen hade lust att laga mat i dag så det blev onyttignt :) Nu på kvällen har vi bara haft det mysigt, tittat på film och gosat :) Men nu blire god natt i samma tid som gamla tanter eftersom jag öppnar i morgon kl 06:00 :) God natt folket :)





Jag är stolt över mitt första försök till bullbak :)

//E.

Fan va bra!

Hej!
Min bil gick igenom besiktningen i dag :) fy fan va skönt. Det blev ju körförbud på den i dag så var mamma in med den i dag och den gick igenom utan nåt alls... sååå skönt att inte behöva tänka på det nå mera. Jag hade stängning i dag tillsammans med Johanna, det var kul. Mina barn tog slut först så jag väntade på henne eftersom hon var min skjuts hem men självklart för att hon skulle med hem och titta på mina nya kläder och vara med mig ett tag till :) Vi umgicks ett tag innan hon skulle hen och äta :) Då gick jag och Micke och hanlade och sedan åt vi mat. Kom nyss hem från att jag hämtade bilen hos mamma eftersom hon skjutsade mig till jobbet för att hon skulla ju in med bilen till stan. Nu vill jag bara sova, jag sov helt okej i går natt men jag har ju fortfarande typ 8 timmar att sova in eftersom jag inte sov något alls mellan söndag och måndag. När jag gick och la mig i går då hade jag varit vaken i 38 timmar :) kul liv :) så därför måste det bli en tidig kväll i dag igen :) I morgon så börjar jag 07:45 och slutar 15:30 så det kommer att bli jättebra :) god natt folket :)

//E.

Första dagen

Hej!
I dag för första dagen som jag jobbade på junfruholmens förskola, och det gick jättebra. Jag öppnade kl 06:00 och det gick briljant :) Jag var så närvös så att jag har inte sovit en ända timme den här natten, så nu är jag ganska urpumpad.. Nu kan jag nog somna ståendes om jag skulle vara tvungen att göra det. Men jag ska försöka hälla mig uppe tills kl 19:00 i alla fall, så det blir lite bra, för jag vill ju inte vakna i morgon på morgon för jag har ju sovmorgon i morgon. Jag stänger i morgon så jag börjar kl 09:00 och så ska jag stänga med Johanna... Det ska bli jättekul, jag skulle ha jobbat med henne hela veckan men mina tider blev ändreade så jag fick vara på en annan avdelning :) men det skulle ha varit jättekul att få jobba med henne men jag trivs bra där jag är nu med :) Michael är just nu på äffären och handlar mat åt oss, och sedan ska han laga den och sedan ska vi äta. Det blig nog köttbullar och mos som blir min matlåda i morgon :) Förutom att jag är trött så är allt bra med mig :) Jag och mamma var till valbo i går för att köpa lite nya kläder som jag ska ha att jobba i :) Det var jättekul, plus att jag fick ett nytt regnställ som jag antagligen kommer att behöva använda den här veckan om det blir regn :) det hoppas jag nu :) Nu ska jag bädda sängen innan Micke kommer ham för det sa han att jag skulle göra innan han kom hem :)

//E.

....

Hej!
Igår firade vi Christoffer :) han visste inget men vi bakade en tårta och allt. Det var jättekul, vi spelade ps3 och kort och sånt... Vi gick och la oss kl 04:00 och jag är därför lite seg i huvve i dag. Så jag orkar inte skriva så mycket. Men det var jättekul Grattis Christoffer som blev 20 år i torsdags :) Nu är jag hemma och umgås emd min familj lite :D i kväll blire bara att titta på tv och slappa:) en hel veckas jobb väntar framför mig :) så det gäller att ladda upp ordentligt :)

//E.


Stängning...

Hej!
I dag så stängde jag förskolan, det var kul, jag tycker att man får mera tid med barnen när inte alla andra är runt omkring. Jag slutade tidigare än vad jag skulle men jag tyckte att det vra mysigt... I går var Frasse ut för fösta gången, och nu så piper han som piplarsson. Men han tycker att det är kul men sedan så sover han i flera timmar. I går så lekte han med Bosse ut under en pall, det var kul att se att dom tycker om varandra. I morgon så börjar jag 07:30 och slutar 16:00 och sedan ska jag in till stan med Johanna på kvällen :) Jag saknar henne, vi har inte träffats på hela veckan. Jag tror att jag ska ringa till henne i dag :D och bara prata :) min lilla plutt <3

//E.

jobb, jobb, jobb

Hej!
Det var jättekul i lördags när vi firade Ingvar, mamma, pappa och Andreas kom också dit och det var jättekul :) Michael, Magnus och Daniel hade köpt fyverkerier och det var jättefint. Alla hade trevligt och det var god mat och trevligt sällskap. I söndgs så åkte jag och lämnde tillbaka Lindas bil, till Johanna som skulle till älvkarleby marknad med Emilia och Christoffer. Jag skulle vilja följt med men jag skulle till stan och träffa Lina. Jag åkte och träffade Lina på eftermiddagen och åkte hem vid halv sex. När jag kom hem så la jag mig i sängen och tog det lugnt med Michael :) Nu jobbar jag på Trillingboda den här veckan och det är jättekul, jag trivs jättebra där. Jag skulle vilja vara kvar där hela tiden men det går ju inte men ändå. Jag tycker att det går jättebra men jag är lite trött men det fixar sig. Jag sover lite när jag kommer hem efter jobbet så klarar jag mig hela dagen. Jag har stängning på torsdag men jag kanske ska träffa Malin då det beror lite på vi skulle hörs på tordag :) Annars ska jag träffa Johanna på fredag :) det blir lite när båda jobbar :D men vi ses på fredag iaf :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och gosa ner mig och vänta på Micke som är hemma och gör nåt :) typ äter :D tror jag... I morgon jobb igen :D

//E.

Gröna Lund

Hej!
I går kom jag, Michael, Johanna och Julia till grönan. Emilia blev sjuk, så hon föjde inte med, det var lite tråkigt men vi hade kul åt henne med. Först tog det oss tre timmar att komma fram, men när vi väl var framme så hade vi jättekul. Jag tyckte att det var lite väl långa köer i början men det avtog fram emot kvällen. Först var det typ en timme sedan på kvällen tog det typ två åkturer bara :) Jag och Julia åkte Insane, de var skit kul, det där pirret som jag söker fick jag :D hehe Men jag fick lite ont i axlarna eftersom selen var lite hård men men det var skitkul :) Johanna som jag har tjatat på henne att hon ska åka exstreme med mig sååå många gånger, igår hände det :) Hon var lite skeptisk mot det i början, nja hon grinade nästan men hon åkte och hon TITTADE. Det som hon aldrig brukar göra i vanliga fall. Vi åt thaimat och hade det trevligt :) mot kvällen så åkte jag, Johanna och Michael bläckfisken och hade jättekul, för hon gjorde så att den snurrade jättemycket. Och satt man själv i en så gick det fort :) Julia var med hennes kompisar och åkte nå annat så vi passade på att åka många gånger :) eftersom hon inte tycker att den är så kul :) Vi kom hem typ 01:20 och sedan så gick jag och sov :) Nu är jag hos Michael och vi ska fira hans pappa i dag, för han fyller 60 år :) Mamma, Pappa och Andreas kommer också :)
I morgon ska jag träffa Lina :D


//E.

Nästan i alla fall

Hej!
I dag skulle vi ha åkt till Gröna Lund, men vi kom inte så långt :) när vi väl kom iväg efter mycket om och men, typ en och en halv timme försenade. När vi åkte på motorvägen mellan Tierp och Månkabo så började bilen låte lite konstigt. Jag sa åt Johanna som körde att svänga in på avfarten till Månkabo och så ställde vi oss på en lite parkering som finns där. Då låt bilen jättekonstigt, den gnisslade och höll på. Då ringde jag till mamma och pappa och dom sa att vi inte skulle åka mera för att vi skulle nog inte komma så mycket längre innan bilen inte ville nå mera alls. Så mamma och pappa kom som två änglar som dom är och bärgade oss hem igen. Vi var hemma kl 16:00 och då var det liite sent att hitta en ny bil och åka då :) Vi släppte av Michael hemma hos honom och sedan fortsatte vi tjejer hem till mig :) När jag, Johanna, Emilia och Julia kom till mig så var vi så hungriga för vi tänkte äta på vägen till grönan men det blev ju inte så. Vi bestämmde oss för att åka och hämta mat, och sedan blev vi kvar hos mig hela kvällen :) Vi gick till bodaskolan och lekte lite nu på kvällen och Emlila tog 22:02 bussen hem :D vi hade jättekul hela dagen i alla fall. Nu blire Gröna Lund i morgon ist. Det ska bli jättekul, jag hoppas att alla håller tummarna för att Johannas bil som var inne på lagning i dag INTE går sönder i morgon :) 

Detta var bara i dag, i måndags så var jag, Johanna och Michael i stan för att köpa present till Johannas lillasyter Ida som fyllde 7 år i går (ons). Jag köpte en jättefin vit klänning med spets och en tjocktröja med nitar på :)
Sedan så åkte vi hem till Johanna och tittade på film :)
I tisdags så hade vi urnedsättning för min älskade farfar, det gick jättebra. Fast jag saknar han otroligt mycket i mitt liv, men jag vet att han finns med mig i allt jag gör. Älskar dig för evigt Farfar <3
Samma dag så var Michael ham för hans pappa fyllde år så han firade honom. På kvällen så träffade jag Julia och vi tog en spontanbesök till Sandra som just har flyttat till radhus. Det var jättefint. Så vi hälsade på henne och hennes tvillingar som hon har i magen :) va stor magen är nu då, god va jag längtar tills dom kommer :D
På onsdagen så var jag in till staden för att mata min Farmors katt, och sedan for jag på kalas för Ida :)

Ja och sedan så hände det som hände i dag, men jag är inte bitter för det, vi ska ju åka i morgon och vi kommer att ha skit kul när vi röjer Grönen :)
nu ska jag lägga mig i sängen och gosa med min pojkvän och sedan sova och vila ut mig tills i morgon :)


        
Här är vi vid bilen när det var lite kaos :)

   

När vi var i stan, så lekate Johanna och Micke lite inna på barnens hus :D

//E.


Göra ingenting dag...

Hej!
I fredags så var jag, Johanna, Michael och Christoffer på bilbingo. Det var utlottning på 100 000 kr, och vi tänkte "va fan vi måste ju försöka". Det hafe gått lite sådär halvdåligt hela tiden men när vi kom till storbingon där man kunnde vinna som dära 100 000 kronorna, så gick det jättebra ! vi vann inget men vi va asnäsa heeela tiden. Jag var tre nummer ifrån att vinna 100 000 kronor.  Men livet ska vara orättvist! 
I går så var jag, Johanna och Michael ett tag på kvällen eller ja i stort sätt hela kvällen :) vi tittade på lite film, Michael och Johanna åt pizza och vi snacka en massa. 
I dag ska jag inte gör någonting, det känns sååå bra. Jag ska kanske göra lite inpulssaker som t.e.x att gå ut och gå om jag känner för det senare i dag. I morgon ska jag, Michael och Johanna in till stan för att titta på kläder och för att köpa pressent till Ida som fyller 7 år på Ondsag :) Sedan sak vi ha en liten filmkväll på kvällen. Det blir nog inte allt för sent för jag ska in och vacsinera Frasse på Tisdag morgon. 

                    

 Min lilla Frasse :)                              Jag :)                     Johanna och Christoffer :)

//E.


RSS 2.0