Söndag

Hej!
I fredags var jag och Johanna och åt på Church Street Saloon, och det var jättemysigt. När vi skulle åka hem så råkade parkeringshuset som vi hade min bil i, det råkade vara stängt. Jag fick lite panik och sedan så gick jag och johanna in igenom waynes och åkte ut. Det fanns en knapp nere vid porten som gjorde så att porten öppnades.
Så då var det problemet löst!
I går var jag och Michael hem till honom och åt, jag åt tacos och Micke åt korv med bröd.. Sedan så åkte vi hem till mig och min sjuka familj. I dag så var jag, Johanna, Michael och Christoffer och hade picknick i boulongern i det gröna. Det var väldigt kul, solen tittade till och med fram på oss ett tag. Sedan åkte vi hem för att Christoffer skulle hem för han skulle på fotboll :)
I morgon ska jag och Michael till miroi och sedan ska jag på min första fotbollsmatch, det ska bli kul.
Det får jag skriva om i morgon.. :)



//E.


Onsdag

Hej!
I morse var jag till vårdcentralen och nu har jag urinvägsinfektion IGEN! Jag hatar att ha det :) men jag har fått antibeotika nu så det ska bli bra.. :) Sedan så åkte jag och Michael in till stan för att vi skulle till banken. Sedan så skulle vi hem till honom men det blev lite sent eftersom vi tog en tur in på det nyöppnade Willys... Så då åkte vi hem till mig och åt ist, sedan så satte vi oss i solen på min altan och myste ett tag. Sedan spelade vi lite fotboll men det blev inte länge för jag orkade inte.. Nu sitter jag hemma hos Michael vid han dator medans han är ute och staplar ved men hans pappa. Men nu har Unge mödrar börjat så nu måste jag sluta :)
Jag pratade med Sandra på msn och hon och Mattias skulle ha en myskväll och nu bestämmade jag mig för att jag också skulle ha det med eller utan Michael :) vera sig han vill eller inte :)

//E.

Valborg

Hej!
Det blev inte riktigt så som jag tänkte mig i helgen, i fredagskväll så blev jag mycker dåligare än på dagen så 1177 rådde mig att åka till akuten och det gjorde jag. Jag och mamma åke in så att vi var där till klockan kvart i tolv och vi var hemma kanske tre. 1177 trodde att jag hade hjärnhinneinflamation men så var det inte, som tur var. Det vara bara en regäl förkyldning. Jag har ont i ryggen och lite svårt att röra mig men annars mår jag bra. Eller ja min mage låter son tusan men det gör ju inget. Jag fick lite bättre smärtstillande på sjukhuset så att jag svävade på moln hem i bilen. Och när vi skulle åka och hämta Michael i går så tog jag dom igen och då gick det jättebra att åka :) Jag blir nog hemme i nogra dagar till innan jag går tillbaka och jobbar och så, jag mår inte alls bra men mycket bättre än i fredags natt.

Så här spenderade jag min valborg förutom när jag var på sjukhuset. Som tur var hemma jag mina katter BabyBo(som är på bilden snart ett år gammal) och Findus snart 11 år gammal.. dom höll min sällskap hela natten :)



//E.


RSS 2.0