fan fan fan!

Jag hatar denna dag, jag har aldrig varit så himla nere som i dag. det började bra med att det gick bra på nationella provet. sedan har det bara gått utför. hela min framtid och min tid nu är helt borta. Jag kommer inte att kunna göra vad jag vill sen.. Jag fattar inte har jag kunde vara så dum att jag inte fattade att det inte skulle funka. jag som för att tag sedan var den mest självsäkra personen och visste vad jag ville. Nu har jag inga som helst mål i livet förutom att ta körkort.
//E


slut...

Nu är helgen slut.. sorligt jag vill att helgen ska vara mycket längre.. men det kan jag inte råda över.
I fredags så gick jag ut och gick på eftermiddagen, det var skönt. Sen var jag bara hemma jag pallade inte göra nåt. Jag kännde att jag bara villa vara hemma. Jag tittade på en film med familjen.
Lördag: Jag vaknade typ 09:30 av mig själv.. Det var nice. Jag gick upp för att vänta på Johanna som skulle komma vid 13 men hon kom typ 16, vet inte det blev väl  förhinder. Vi snackade och sen åt vi och sen pluggde vi lite teori till körkortet. det var nice. Blen upp alldeles för länge vi somnade kl 04:30 sen gick vi upp kl 11:35 typ och det va bra gjort. Men jag hoppades på att jag skulle vara trött i kväll men det är jag inte. jag är klar vaken....
I dag har jag bara varit hemma pluggat och varit ute och gått. Jag tittade på andra avenyn på tv:n och sen på datan. Jag hinner inte titta i veckan så jag måste titta nu. Fan va det händer saker asså. Det är så mysigt tycker jag´, jag skulle vilja vara med där, om jag kunnde spela men det kan jag inte.
Killen som skulle göra min skiva til skolan tills vi ska upptäda och fuckat... Han ville helt plötsligt inte ! :O jag vet inte vad jag ska göra... vi ska göra det på Tisdag och vi måste har den klar tills i morgon. Och det går inte. Jag flippar. jag fattar inte att det år några i gruppen som inte verkar göra nåt alls. Jag blir så j*vla irreterad. Men vad ska man göra åt det.. jag kan inte göra mera än att göra det bästa av situationen.
Nu måste jag försöka sova iaf.
//E

Skön dag..

I dag var det en bra dag.. I morse hade jag Engelska och det gcik jättebra. Vi skrev en uppsats på engelska i måndags och den blev klar då.. så jag hade inget att göra i dag så jag fick ha betygssnack.. :) Historian efter det kanske inte var dagens höjdpunkt men den var okej. Efter att jag och Malin hade ätit så åkte jag Malin och Johanna ute och åkte bil. Johanna fick körkort i måndas.. Grattis Gumman! Det var jättekul.. hon kör väldigt bra..
Sen hade jag svenska jag höll på att somna... men jag måste ju vara vaken i skolan, vi har ju nationella proven. Sen hade vi skapande versamhet.. det gick åt helvete. alla var inte där och dom andra skiter i allt.. Men det kommer at bli bra iaf.. Vi ska ju uppträda för alla ettor och tvår på BF... Det ska bli kul..
Sen vill jag bara säga Grattis till Mickis i min klass hon blir 19 i dag :) En underbar person som jag är glad att fått lära känna.. :)
//E

Lurad!

I dag blev jag riktig lurad.. jag trodde att jag började kl 10:10 och jag åkte till skolan tills dess. När jag kommer fram visar det sig att jag börjar klockan 12:30.. liiite senare. Jag blev lite sur och grinig men jag och Henna gick hem till Sandra och så blev det bra igen.. Jag köpte våra biljetter till studentkryssningen i dag :d ska bli skit kul.. Det är jag Sandra, Rebecka och Linda som ska dela hytt :D Det kommer att bli as kul tror jag :D

Nu sitter jag och väntar på valvakan.. den börjar klockan 23:30 vet inte om jag pallar att titta, men jag vill så gärna:D Men jag funderar på att soav en halv timme innan :d hehe
//E


Back to school...

Nu har skolan börjat igen :D det var kul att träffa lla som man inte har sett på en veckan.. men blir så van med att se alla hela tiden så att det blit nästan spännande att se alla efter ett lov.  Det gick jätte bra i skolan i dag, det trodde jag inte men det var lugnt. Allt gick skit bra, jag har koll på läget. Det har varit ett skönt lov iaf, att få vara ledig från skolan har varit som en jättestor frihet. Jag trodde att jag skulle bli uttråkad och det blev jag också men det var skönt för jag har alltid nåt att göra annars. Vi har inge läxa i dag så jag gick ner på stan efter skolan och tittade på skor, jag hittade mina men de fanns inte i min storlek :( men sånt är livet. Sen gick jag och åt med Mamma, Andreas och Min faster på Helt Enkelt. Jag har aldrig ätit där förr, jag har tagit en liten drink där men inte ärit. De har jättebra mat jag åt så att jag fick ont i magen. Sedan gick Mamma och gänget till hockeyn och jag gick till hemmakväll. Jag hyrde två filmer och sedna tog jag bussen hem. :) JAg satte mig och tittade på filmerna och nu sitter jag här.. I morgon har jag sovmorgon från Engelskan, eller ja vi ska vara hemma och läsa en bok som vi har men jag pallar inte. Jag har ställt klockan på den vanliga tiden men jag vet inte om jag går upp då eller om jag ligger kvar. Jag hoppas att jag tar mitt vett och börjar läsa men man kan alrdig riktigt veta med mig :D Skulle vara så skönt att få sova lite längre nån dag :D
//E

Utkast: Hejsan! I ...

Hejsan!
I går var jag min bror och min Kusin och badade det va kul.
sen så tog jag de bara lugnt.. Jag har inget gjort nå alls.. jag är skit tråkig :d
I dag har jag vart på knoppen med Malin.. Det var kul..
//E

RSS 2.0