Måndag

Hej..
Var kul att vara tillbaka i skolan, även om jag fick lite press på mig nu efter nästan två veckor av sjukdom. Jag hade förberett mig på att jag skulle få plugga arslet av mig och det får jag nog sorligt gör den här veckan sen så ska det väl vara lugnt. Vi hade en jättebra föreläsning i morse, av en Kvinna vid namn Lotta. Hon pratade om mäns våld mot kvinnor. Och det var en väldigt stark och bra föreläsning. Sedan så hade jag Engelska och det var inte lika roligt och bra, men jag var där iaf. Psykologi B är inte så annourlunda i gämförelse med A. Fast vi har ju knappt kommit igång. Sedna så stannade jag i stan med Malin och vi gick hem till Malins föräldrrar. För att Jag och Malin dansar kl 19:15 och varken hon eller jag honner ham innan så vi stannar. Vå satt och pratade jättemycket och hade jättetrevligt. När jag kom hem efter en dag på 12 timmar och 30 minnuters dag så duschade jag och åt. Nu sitter jag hrä och ska gå och lägga mig :)
I morgon så går jag bara en timme i skolan och sedan så ska jag och Malin simma och sedan så ska vi hem till Malin och äta, sedan bär det av till knoppen.
En härlig dag men lite stress! 
//E 

Söndag...

Hej...
Mitt förra inlägg var liite överdrivet ser jag nu.. Jag var arg och sur för att jag inte hade något att göra:) Allt är bättre nu :)
I dag har jag, Andreas och Mamma varit i stan och köpt lite saker, bland annat en sladd så att jag kan ladda datorn i bilen. Den kommer att komma till nytta på vägen till Åre.. om inte Mamma och Pappa tvingar mig att köra. När jag kom hem så lagade jag och Mamma mat. Jag och mamma Sussi har börjat med att äta Gi-mat. Lite jobbit i skolan men det kommer nog att bli bra! Och jag och Malin ska börja simma och det kommer nog att bli bra det med. Jag hoppas att man kanske kan tappa några kilon då:) Så att men kan se ut som folk! Ja vi köpte ny bil i Fredags, en jätte fin volvo:)
Nu på kvällen har jag och Mamma ätit fruktsallad och sen har jag varit hos Johanna och tittat på One tree hill, och snckat lite om våra problem.. Det finns ett par att välja mellan. :)
Nu sitter jag och tittar igenom min data och lyssnar på musik.
Jag köpte en jätte bra sak på stan i dag :)

Man delar äpple med den :) jag blev kär i den så fort jag såg den :)

Detta är mina första producerade vofflor som Johanna fick äran att smaka på. Lagade dom hos Sandra och Fredrik när vi var där:) De blev lite geggiga i mitten men Johanna höll masken och åt iaf :) Men lite goda var dom....
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig..  ja jag kan ju gå och lägga mig med blött hår nu eftersom jag tog ur mitt löshår i dag :) sorligt men sköönt!
//E

PISS

Hej
Jag har så sjukt tråkigt i dag. Jag har inte gjort nå alls.
Jag klarade min uppkörning i går:) wiiee
Nå annat roligt har inte hänt.
Jag hatar att vara beroende av olika människor och att jag ska behöva ta bussen till allt forfarande.
Att jag inte klarade teorin SUGER!
Jag har inget planerat för i kväll tänkte bara vara hemma men nu vill jag ut och bort härifrån så fort som möjligt!
Snälla ta mig härifrån! :)
Just nu suger livet!
//E

Tråkigt!

Hej!
I dag har jag varit sjuk i en vecka och en dag.. Skit jobbigt.. jag blir bättre men jag mår inte riktigt bra än. Jag kommer nog att åka till skolan i morgon, det hoppas jag, jag orkar inte vara hemma längre. Jag har så tråkigt det ända jag gör är att sova :) I dag ska jag ner till Apoteket för att köpa nya medeciner så att jag kan gå i skolan i morgon, för jag går fortfarande på alvedon och massa andr tabletter..
Nu går min buss snart :)
//E

Sjuk....

Hej!
Nu har jag inte skrivit på ett tag, för jag har vart sjuk. Men jag har inte gjort nåt alls, jag har bara legat hemma och sovit.. Inte kul alls. Jag ska till doktorn i morgon och kolla mig så att jag inte har lunginflamation. Jag har nog det, jag har ju inga halsmandlar så jag får lättare lunginflamation ist. Men det känns som om jag har det men jag vet ju inte. Jga hoppas på att doktorn ska säga att jag kan gå till skolan på onsdag men jag vet inte. Jag kommer att vara hemma i morgon och på Tisdag också tror jag. Jag vill bli feberfri iaf.
Jag är så stolt över Johanna och Malin för att de har fått körkort:) Jag tycker att de är värda det såå mycket ! Jag vill också ha! Men allt har sin tid.
Det har vart synd att jag har varit sjuk när det har vart så fint väder. ! jag har bara legat och tittat ut hela dagarna och velat gå ut :) Jag var tvungen att ta en bild på de fina vädret när jag låg inne och var sjuk :)
//E

biltur...

Hej!
I går var jag, Johanna och Emilia ute och åkte bil.. Johanna har tagit körkort:) det gjorde hon igår:)  vi åkte till Max och åt.. för att jag och johanna har alltid velat köra på drive in :)  Sen åkte vi bara runt:) skit töntigt men kul..
I dag är jag sjuk.. var det rredan i går men ville åka med Johanna :)
Jag har bara sovit i dag och kommer att göra det i morgon med.. jag orkar inte göranå annat.
Nu sitter jag och slavar åt mamma.. jag skrivet ut fakturor åt klubben typ 800 st.  Det orkar jag göra det är inte så krävande :)
Till slut Grattis Johanna jag är så stolt över dig gumman !


//E

Bastu...

Hej!
I dag var det faktiskt kul att vara i skolan.tro det eller ej,.. Vi började med en ny kurs i dag, Psykologi B.. det ska blir skit kul tycker jag, jag tror att det kommer att bli intressant och väldigt lärorikt.
När jag kom hem så sov jag en timme mellan 17 och 18 och sen åkte jag och Johanna och sola, efter att vi hade blivit kräftor så åkte vi till Mormor och bastade och duschade. Det var kul, vi vart jätte röda i ansiktet när vi bastade för att vi nyss hade solat. Det var varmt och skönt!
Innan detta så åt vi mat hos mormor också, de ville bli av med lite kalkon som vi hade på middagen med släkten. Då blev det vi som fick offra oss, men det var väldigt gott :) Nu har jag just kommit hem och sitter och väntar på att mitt hår ska torka, jag kan inte lägga mig med blött hår för då korvar de sig. Och jag vill inte blåsa det för då blir de stripit. Men jag pallar nog inte längre tror jag :) hehe lite ont med tålamod.
Nu pratar jag med Lina i telefon, och nu behöver jag koncentrera mig på de:) 


Såg här såg jag och Johanna ut när vi kom ut ifrån Bastun :)
//E

Middag...

Hej :)
I dag har jag varit på middag hos mormor i dag... jag borde varit hemma med min data och plugga. Men jag orkade inte. I morgon ska jag bara plugga och sen ska jag gå ut och gå. Jag var med johanna en stund på kvällen. Och nu sitter jag och pratar med Lina i telefonen :)  Hon var jätte sugen på godis och det blev jag nu med :) Men varken mitt eller hennes kontokort tillåter det :) Så man får stå ut med de man har :)

Här är Lina i högsta person :) (hon har inte sådana glasögon egentligen :) hon har liiite mera stilfulla...)
//E

Första dagen i skolan..

Hej!
I dag var första dagen i skolan och jag dog inte.. hehe Det var kul att träffa alla igen. Men jag dog när klockan ringa för att jag skulle upp, men upp kom jag. Den första lektionen som vi hade blev Historia. Skit kul (NEJ) men de har satt ner det så att vi bara har två lektioner i veckan ist för tre :) det är jag glad över.  Sen hade vi religion och PIA. Det var jobbit och kul på samma  gång i dag. JAg vet att jag kommer att få slita som fan för att få de betyg som jag vill ha, och att det kommer att bli jobbit men samtidigt så vill jag göra de bra så att jag kan göra det jag vill med min utbilning sen.
När jag kom hem så började jag med att äta jag var skit hungrig. Sen så gjorde jag mina läxor fast jag inte behövde, men jag vill vara bra i tid nu i början så att jag inte kommer efter nu när jag pluggar till körkortet med. De är vad jag ska hålla på med hela lovet, jag ska bara plugga teori. Det kommer att bli en lång helg men de behövs. (egentligen inte (: )
Nu när jag har nyss shema så går jag i skólan i 50 min på fredagar och 1 timme på tisdaar annars går jag som vanligt :) skit najs... Nu sitter jag på pappa och mammas användare på datan och tittade på lite gamla bilder och hittade en skit gammal blid på mig, pappa, Andreas och Farmor.

Denna blid är tagen i min stuga som vi har i Furudal och det är mitt fria ställa som jag älskar att vara i. Allt är så fritt och man kan göra vad man vill. Saknar den tiden i mitt liv när jag var där heeeela sommaren. Men man blir större!
Nu ska jag ta och läsa lite :)
//E

Sista dagen i mitt fria liv....

Hej!
Det känns som om detta är min sista dag i mitt fria liv! Nu vill jag inte börja skolan..
I dag har jag inte gjort nåt alls. jag gick ut och gick med Julia på kvällen och sen gick jag hem och duscha.. nu sitter jag och pappa och tittar på nåt på tv:n. Men jag ska nog gå upp och lägga mig nu så att jag orkar upp i morgon :) Jag har inte läst klart boken som jag skulle nu tills jag började i skolan igen. Så jag får panikläsa nu tills på måndag :(
//E

....

Hej!
I dag vaknade jag och Johanna kl 11:15 men vi snoozade tills klockan var halv ett.. Hihi sedan åt vi frukost och förljde med Johannas famlij ut i skogen och motionerade Jenna (Hund). När vi kom hem så satt vi vid våra datorer och nördade, sen åt vi mat.
Vi tittade på en skit bra film i dag. grinade as mycket men den va bra !
Jag dör för att jag tycker att de är sorligt att det är sista dagen på lover i morgon! Jag vill börja skolan och träffa alla men inte för att börja plugga och slita hjärnan ur mig. Men men livet är tufft!
//E

Hos Johanna

Hej! Nu ligger jag hos johanna och bloggar.. vi tittar på Wallander. Johanna sitter och smakar på sitt godis i sängen :) Jag och johanna har diskterat nyår i dag, och det var en del saker som vi var oense om men vi kom fram till en bra slutsats. I morgon ska jag nog plugga lite och sen gå ut och gå. nu måste jag titta på filmen med Johanna för att hon sitter och kacklar! :) hihi //E

sjuk

Hej!
I dag så vaknade jag med en frukstansvärd huvudvärk... Jag är förkyld och är inte glad över det! Jag hatar att vara det jag jag vill bli frisk så fort som möjligt!
Jag har bara legat i dag, jag har inte orkat gjort nått alls.. Jag pappa och andreas åkte ner till affären och köpte lite godis sen jag jag mest legat på soffan. Det är jobbit att vara en hel familj hemma.. jag är van vid att om jag är sjuk så är det bara jag hemma men nu är mamma sjuk och pappa och andreas ledig :) det är bra men det är mycket mera ljud och oväsen hela tiden.
Nyår var rolig!
Jag vill inte börjar i skolan.! Jag har varit på dåligt humör hela dagen, jag hoppas att jag inte är det i morgon med. Vet inte vad jag ska göra.. känner mig rätt nere men det kan nog beror på att jag inte gör något alls. Men jag får väl göra något i morgon som man kan göra inne. Eftersom jag inte kan gå ut pga den hära j'vla förkyldningen!
På samma sätt som jag vill börja skolan så vill jag inte det, jag är trött på att inte ha nåt att göra samtidigt som jag inte vill tillbaka till vanliga rutiner. Jag vill göra nåt som jag inte brukar, nåt som ingen är beredd på men det går inte ! jag är för förutsägbar! Men men det är mitt liv som ser ut sådär och jag kan kanske inte göra nå åt det!
//E

RSS 2.0