Planer

Uppdatering

Jag har hamnat fel.. Johanna och Micke håller på att titta på porrsidor, johanna är hungrig och jag sitter och äter chips :)
Inte hur jag hade planerat kvällen men det funkar. Johanna har anmält mig till den nya säsongen av paradis hotel, inte vet jag varför, men det ska bli kul att höra moteveringen som hon har skrivit. Aldelles nyss satt som och skulle anmäla Micke med.. :) Men de hade ingen blid, så de ska de fixa nån annan dag :) kul :) Kan bli roligt de med :)
//E.




Hej :)
jag har så många planer i mitt liv :)
Men den som är aktuell nu är att jag ska flytta till Åre och jobba :)
Det är en sak som jag alltid velat göra, jag hoppas att jag kan få chansen att uppleva det :)
Jag är redo för att göra det nu ! Jag vill jag vill jag vill !


//E.

En Galen Helg!

Hej!
Den här helgen har varit galen ! Jag vet inte vad jag ska börja... Micke sov hos mig på tordag till fredag... mys!  På fredagen så åkte vi till Johanna. Sedan festade jag, Johanna, Micke och Christoffer :) Det var så j*vla kul! Vi blev väl ganska fulla.. Jag säger bara basick instingt! hahahahahahahaha
Sedan så gick vi upp typ kl 14:30 och vi åkte och fikade på stanoch sedan åkte vi hem igen för att släppa av the boys, för att jag och Johanna skulle hem till my baby Joseifne <3 Hon hade middag för att hon har fyllt år! Det var väldigt trevligt med god mat och trevligt folk...Vi åkte typ kl 19:00 och kom hem 22:30 :) det var kul ! Sedan så åkte vo och hyrde film och tittade på dom. Vi hyrde tre filmer men vi räknade bara en. Två utav dom sög balle! Så j*vle dåliga! "Red Sand" sög totalt hårdast! Sen kom "Yong, Single and angry" totalt värdelös! Så det räknas som om va bara hyrde en film :) Det var typ nån collge film :) I dag var vi till Valbo, och gjorde en massa reainköp som inte var väldigt nödvändiga. Jag köpte ett par skor som jag inte behövde men dom var väldigt fina och det var på rea! JAg köpte ett par skor för tre veckor sedan som cokså var på rean ! Mamma blev lite arg när jag kom hem den skorna som jag köpte i dag för att de såg nästan lika ut som de andra :) Men men älskar man skor så är det så! Jag såg kanske i alla fall 10 skor som jag skulle kunna köpa om jag bara hade pengar nu:) Men de har jag ju inte så :( Sedan åkte vi till jobbet och hämtade min bil och sedan skjutsade jag hem Christoffer och Micke, och sedan bar jag mig hemmåt....
När jag kom hem så skulle jag titta vilken tid jag började i morgon på jobbet, men insåg då att jag var ledig hela veckan ! :) jag blev så j*vla glad! Jag som hade ångest hela dagen i dag för att jag inte ville jobba! Så har jag gått och varit otrevlig i onödan!:D men nu mår jag asbra och vill inge hellre än att det ska bli i morgon :)
Jag, Mamma, Andreas och Annika gick ut och gick i dag på kvällen, eller jag och Andreas cyklade på grund av min brytna tå, så mot förmodan blir bättre med dagarna :) nu haltar jag inte längre bara när jag har gått lite för långt!
Det var denna helg, i korta ord!

Första gången jag hade på mig mina jeansthaits sen jag köpte dom :)

Jobb Jobb och smärta

Hej!
Nu har jag börjat att jobba igen, jobbigt med lätt värt pengarna som man får i slutändan. Just nu så går det väl inte så vidare att jobba eftersom jag har brutit tån och kan knappt gå, men annars är de helt ok. jag hoppar för närvarande fram på ett par kryckor och det tar på mina armar så jag tror att jag ska lägga mig ner och dö var tredje minnut. Jag har gjort ganska mycker under mina 5 lediga veckor, jag har varit på festival som var helt oförglömligt, alla som jag var där med ni vet vilka ni är och jag hade as kul med er :) Andrea, Frida, Jenny och Johanna you are the shit! Morsan får man inte glämma han rockade hela vårt camp.. hehe intärnskämt! Sedan har jag Johanna och Micke vart på kolmården och det var den dagenjag bröt min lilla tå, så gick en hel dag på kolmården med en bruten tå, det var smärtsamt med värt det!
Josefine fyller 18 år i dag! Älskar dig gumman ! JAg var med hennes släckoch firade henne i lördags jag skrev en dikt till henne på soffan kl 12:00 samma dag som jag skulle dit! så här går den:

Många år har nu gått
Och vår vänskap har hålt i vått och tort
18 gammal blir du idag
Hura Hura Hura
Vi har gjort många tokiga saker
Så som ätit för mycket kaker
Som vanligt fick vi ont i magen
Men nu är det dags att ta sig i kragen
Välkommen till vuxenlivet
Mitt motto är "ta inget för givet"
För nu börjar det riktiga livet
Till sist vill jag bara säga                                                                         
Några små ort till dig
Du betyder MER än världen för mig!
Love youuu!

 Här är hon min Ängel! Älskar dig nu och föralltid <3
//E

RSS 2.0