Kanske ska börja skriva igen...

Hej !
Kanske ska börja skriva lite om mitt liv igen. Jag har just börjat en ny kurs, på min andra termin :) altså snacka om att tiden går fort, det känns som om jag nyss började. Men jag måste tacka alla mina under bara vänner som har gjort det såååå mycket lättare. Jag trivs jättebra här i Norrköping, jag börjar känna mig som en riktig norrköpingsbo ja förutom dialekten. Jag börjar kunna buss och spårvagnstiderna, jag kan (typ) vart de flesta nussar går i alla fall de som jag har åkt med.

Nu längtar jag tills jag, Michael och min familj ska åka till Åre vecka 6. Jag har sett fram emot det hur länge som helst, men vi visste ju inte om vi kunde betala eftersom det skulle bli dyrt. Men eftersom vi fick jobba så mycket i julas så har vi till och med pengar över, så nu längtar jag som bara den. Michael åker hem den 1 februari och sedan kommer jag hem den 3 och sedan så åker vi lördagen den 4 fabruari. Då ska jag lägga upp bilder och kanske en och en annan film ;)

Nu får jag äntligen äta mat igen, efter att ha ätit soppa i två veckor. Men det tar emot att tugga jag vet ju att jag inte har fått göra det, men det är något som jag måste arbete med. Jag hoppas att det ska gå bra att börja äta igen, just nu så känner jag att jag inte alls vill ha någon mat men det löser sig alltid.

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med den bästa nämligen Michael Engberg, men älskade fästman <3
 

//E.

RSS 2.0