Besviken

Hej!
I dag skulle jag ha åkt till stugan men Michael, Johanna, Christoffer och Frida. I morse så kände jag att jag inte mådde nå bra och sedan gick det bara utför, jag har jätteont i kroppen jag kan knappt ligga ned. Jag är så besviken över att jag inte kunde följa med till stuga jag hade sett fram emot det så länge.. Men man kan ju inte rå för att man blir sjuk, men ändå :) Nu ligger jag i sängen och bara sover jag sover heeeela tiden. I morgon ska jag nog åka till stugan och vara där ett tag och sedan ta med mig Michael hem igen :) för han åkte, jag det var jättebra för jag vill att han ska ha kul även om jag är sjuk. Vi sitter inte ihop :D hehe men nu måste jag sova igen. Om det finns nå plats i sängen för båda mina katter ligger här och myser med mig sjuklingen :)

//E.

Fullt upp

Hej !
Nu är det fullt upp i mitt liv, jag jobbar hela veckan. Det kommer att bli lite jobbigt med tanke på att vi ska till stugan i helgen och det är saker som ska fixas till det men det blir skönt sedan när lönen kommer. I morgon ska ajg jobba i Sätra och det ska bli jättekul, jag ska bara där tills på fredag. I dag var jag i Bomhus och det var väldigt bra. Trevlig personal och väldigt bra barngrupp. I morgon slutar jag klockan 16:30 och sedan ska jag hem med bilen på en gång för mamma ska göra mig en tjänst, och sedan på kvällen ska jag och Michael skjutsa min lillebror till stan för han och en kompis ska gå på bio. Sedan äre bara att åka hem för att tvätta och packa inför helgen. Ja juste jag ska ju promenera i morgon också, jag och Michael har börjat att gå varje dag typ 40-60 min. Det är väldigt skönt då hinner jag lugna ner mig och känner mig utvilad tills jag ska sova. Jag skulle gå på stan med Johanna i morgon men det blev inget eftersom jag skulle hem med bilen och skjutsa Andreas och sedan så skulle hennes pappa kanske behöva jobba över och då skulle lillasyster Ida bli själv och det går ju inte. Men vi bestämmde att vi skulle göra det på Torsdag ist....
Nu ska jag nog lägga mig och mysa med Michael ett tag innan jag slumrar till... <3

//E.

Onsdag...

Hej hej!
I morgon ska jag till sjukhuset och ta ut min p-stav, jag är närvös som en gnu asså... jag tycker inte om nålar ska ni veta, jag rätt ut sagt hatar dom. Jag gör allt för att dom inte ska behöva sticka mig men i morgon måste dom bedöva min arm och då vet jag att det kommer att göra ont. Jag har gjort de förr men det gör bara att jag vet att det gör ont. Michael följer med mig som tur är men ändå, det kommer inte gör mindre ont för att han är där :) Jag älskar att han följer med mig och så min älskling <3 men ändå:)
Jag är helt slut i kroppen min förkyldning går åt helt fel håll, jag mådde mycket bättre i går men i dag är min feber uppe i topp igen. Jag går på alvedon när jag ska orka duscha det är fan inte okej :) haha Jag har fått utegångsförbud av min mamma i helgen :) haha jag har bara fått de en gång innan och då gjorde jag nå dumt :)
Jag har fått beviljad permis för att åka hem med Michael om han ska ha något eller om jag ska åka till affären :)
Jag hoppas att det ska hjälpa min kropp att bli frisk, för jag vill inte vara sjuk på sista april. Jag ska försöka att bryta min trend, det är nämligen så att jag alltid är sjuk på sista april. Jag har haft bihålsinflamatin och gått på pencelin och jag har varit dunderförkyld och allt du kan tänka dig. Men de hade jag inte planerat i år, inte för jag hade planerat det dom andra åren heller :)

Hoppas att det går bra i morgon.. håll tummarna för mig :)

//E.


Måndag

Hejsan!
Just nu sitter jag i sängen och tittar på Michael där han ligger som en femåring på julafton med sin nya telefon :) Han är helt inne i den just nu och han hör nog inte vad jag säger eller gör... :) Men iaf jag mår lite bättre i min förkyldning och jag hoppas att jag ska vara riktigt frisk tills på torsdag när jag ska till sjukhuset :) jag ska ta ut min p-stav för att jag ska börja med p-piller ist, för att de går man inte upp lika mycket i vikt av. Så jag hoppas att jag kan träna bort lite av min vikt nu när jag tar ut den :)
Nej nu ska ajg hjälpa min bror med läxan och sedan ska jag titta på hockey :)

//E.


....



Jag och Johanna rider på en elefant...:) askul fast det var lite högt uppe:D



Jag ville ta med den hem :) ssååååååå sööööt :)

Sjuk...

Hej!
Nu ligger jag hemma i det kalla Sverige och är förkyld, det skulle jag aldrig ha blivit i Thailand :) hehe
Igår såg jag en film som jag inte rekomenderar till andra att se men jag måste iaf få berätta om den.
Den heter Närkontakt, den handlar om en psykolog som typ får kontakt med ufon. Jag var skeptisk till filmen redan från början för jag trodde att den skulle vara asdålig. Men asså jag hade fel så j'vla mycket fel. Asså den var inte bra men den var så läskig så jag ville inte sova efter det. Dom använder riktiga inspelningar från den hära psykologen, när hon har satt hennes patienter i hypnos. Asså alla hennes patienter har typ samma problem dom ser nån uggla eller var det är. Asså att de människor typ flippa ur är inte okej. Jag vet inte om det är sant men filminspelingar och ljudupptagningar brukar inte ljuga men jag vet fan inte asså, Jag vet inte om jag vågar tro på det :)

Jaja ja annars händer det inte så mycket i mitt liv nu mera, jag jobbar och sliter och nästa vecka ska jag till sjukhuset, och sen kanske jobba lite mera. Men nu måste jag titta på filmen igen för att få lite perspektiv på det hela... nu när det är ljust ute :)

//E.

Hemma i kalla sverige...

Hej hej!
Nu är jag hemma i det kalla Sverige igen, jag är här med blandade känslor. Resan hem gick jättebra, men det var frustrerande att vänta i Finland i sex timmar när man är så nära hem. Annars gick det bara bra. Mamma och Michael väntade på mig på arlanda när jag kom där med alla mina väskor. Vad som chokade mig var att jag hade övervikt på min väska när jag åkte hem :) Jag hade 12,5 kilo när jag åkte och så mycket har jag inte köpt tycker jag. Jag hade Lindas nutella som väger 1 kilo men jag skulle iaf inte ha så mycket tycker jag. Men antagligen så hade jag väl fyllt ut min väska ganska bra. Fast jag hade allt för mycket kläder med mig så som alla sa. Men jag ville inte tro på det men bara för att motbevisa som så var jag ju tvungen att använda allt någon gång. haha typiskt mig :) Michael hade en röd ros med sig när jag kom till Sverige, jag har aldrig älskat han mera tror jag. Just då uppsakttade jag han så fruktansvärt mycket, jag har saknat honom sååå mycket. Självklart så har jag saknat min familj också, med allt som har hänt när jag har varit borta. Jaf förlorade min älskade farfar bara några dagar efter att jag hade åkt till Thailnad. Men liver har sin gång och han lever kvar i mig föralltid <3
Nu när jag har varit hemma ett tag så börjar allt gå tillbaka till de vardagliga rutinerna och det är det jag har saknat :)

Nu sitter jag i Julias säng och myser med Tokyo, Sidney och Michael. Vi är kattvakt åt dom tills i morgon, när Julia och Magnus kommer ham från stockholm. Katterna är så mysiga och vill bara gosa hela tiden :) jag funderar på att smuggla hem dom, jag hoppas att Julia och Magnus inte märker :) I morgon börjar jag jobba 07:30 och slutar kl 14:00 då ska jag åka hit och se om Michael har vaknat än och sedan vänta på att Julia ska komma hem så jag kan umgås en stund med henne :)

//E.

RSS 2.0