KLAR

Hej!
Nu är jag äntligen klar med uppsatsen som skulle vara inne i dag kl 12:00 och jag skickade in den kanske 11:10 :) sååå skönt! Nu är min VFU också slut vilket jag inte är lika glad över, jag kommer sakna mina små busfrön. och inte víll jag byta VFU:plats heller. Men jag måste ju :( Nu sitter jag och äter lunch me Stella på Trappan (vårt kårhus) och jag har skrivit klart alla komentarer till denna kurs. Nu ska jag snart gå in och utvärdera kursen och nu är den offisiellt slut. Och jag kan ta helg, Jag ska fika med Stella, Jessia och Ermina innan Ermina åker hem till Motala. Vad skulle jag göra utan mina underbara vänner som jag har här i Norrköping ! läser ni detta så loveeee you!!!!! Nu ska jag utvärdera kursen!

Tjingeling! 

nej usch

Hej Hej!
Nej nu har jag varit dålig på att blogga på sista tiden, jag har tänkt på att jag ska göra det i hur många dagar som helst... men har inte kommer för att göra det. Men nu blir det ett kort inlägg. Jag och Michael har gått i skogen i en timme i går och två timmar igår. Det var jättelungnande, att vi äntligen har hittat skogen, nu kan jag börja gå ute i skogen ist för på bandet på gymmet. I LOVE SKOGEN! Nu har jag tagit en välförtjänt dusch, lagar mat och nu kan jag med gott samvete sätta mig i soffan och dega lite :) I morgon så ska jag tillbaka till min VFU igen, det är ju hur roligt som helst, men det är svårt att gå in och vara student, jajg vill bara jobba hela tiden... Men jag försöker :) nu måste jag titta på hockeyn, annars missar jag nåt :)

//E.

Sykväll!

Hej Hej !
I dag har det inte hönt mycket, jag har legat och läst i soffan och sedan när jag skulle ta en paus så somnade jag och sov i två timmar, till Michael kom och väkte mig :) kul... På eftermiddagen så träffades vi i köra Grymt för att sy byxor som vi ska ha när vi blir Helgrymt. Det gick sådär, jag fick lite telefonassistans av mor min men efter det gick det jättebra ! Så nu är de ihopsydda men nu är det bara några märken, namn på benet ( det vet jag är en pain in the as efter allt slit jag la ner på ovven)och silvriga rivärer på sidorna av benen. Men det jobbigaste är gjort i alla fall. I morgon har jag en föreläsning vid 10 och sedan så ska vi ha seminarier på eftermiddagen tillsammans med gruppen. Nu måste jag sova för jag är utmattad, jag tror jag kan hålla på att bli sjuk, men vi får hoppas att jag håller mig ifrån det eftersom vi ska ut på VFU nästa vecka :)
Nu kommer lite bilder från vår sykväll :)







Jag vill bara försvara oss vi gjorde mycket annat under dessa fyra timmar också :) Vi diskuterade en massa viktiga saker.

//E.

RSS 2.0