70-tal!

Jag har insett att jag och Johanna är född på fel årtal! Vi borde ha levt på 80 talet. Och vara gamla nog att uppleva 90-talet på riktigt! Men det finns väl inget man kan göra åt de nu, synd bara att vi inte kommer att få uppleva allt som hände då! tråkigt! I dag gjorde jag nationella prov i Engelska B och det gick bra, sedan gick jag på stan med Johanna Forsell:) det var kul, vi gick till varende affär som gävle har att erbjuda, eller det känndes så iaf. Men det var en trevlig och mycket fin stund! hehe Sedan så gick jag till Lena(min frisör) och färgade håret, så att jag ser ut som en människa igen! Jag hatar att ha utväxt! Linda (johanna G mamma) ringde och frågade om jag kunde komma till valbo och hämta en sak som de hade köpt till Ida som inte fick plats i bilen för att de hade hundburarna i:) Så då begav jag mig till Valbo, det slutade med att jag Linda och Johanna gick på valbo och sedan slutade jag och Johanna på Wayns i Gävle med en varsin sallad! Sedan åkte vi hem till Johanna för att pröva hennes nya skivor till sing star! Det var då som vi upptäckte att vi var födda på fel årtionde! Jag bara älskar Bert Michael! Varken jag eller johanna vet vad vi ska ta oss till! Han är bara så jävla vacker! Så nu bara MÅSTE jag visa vem han är för er som inte vet:)
  
Försök hitta några fel på den mannen!  
//E

Ny dag ny tid..

Hej
I dag har vart en bra dag, jag mår bra har alla mina vänner nära mig. (förutom Julia Darling)
Jag satt och tänkte i dag på min rast, om hur livet inte har blivit så som man tänkt sig på senaste år. Då syftar inte jag på skolan utan på mitt privata liv. Jag hade förställt mig en tid med alla mina kompisar kvar, alla mina fina minnen om de år som gått. Men när människor försvinner ur ens liv utan förvarning så, och men ilska så börjar också minnena med dessa personen försvinna. Jag tror att man måste hålla kvar vid de vänner man har, och inte välja ut sina vänner, men det här är min åsikt. Jag vet att det bara är att acceptera att människor förändras men jag vill inte se det, jag trodde att du skulle ringa när du sa det, och att du skulle trössa mg när du sa det. Men efter ett par brustna förstoenden så slutade jag att tro längre, de du sa blev som tomma ord för mig, och detta var inget som jag trodde, hoppades eller ville skulle hända. Men nu har de det och om jag ska kunna lite på dig igen så måste du jobba väldigt hårt. Men jag vet inte om du har varken den viljan eller orken att göra detta nu, men jag hoppas att när du har det, att du kommer tillbaka då. Alla som läser detta nu tror att det handlar om en kille, nej det gör inte det, det handlar om en föredetta mycket god vän till mig. Om du tror att jag inte bryr mig om dig eller något sådant så har du fattat noll, jag vill att du ska fatta att man inte beteer sig på de sättet som du gör. Och att du ska tänka till på vad du sagt och gjort, de senaste månaderna. För mycket av detta har sårat mig djupt! Du ska inte tro att detta är något som jag vill säga till dig utan detta är något som jag bara måste säga för att jag vill att du ska vakna. Man kan inte dränka sina tårar i sprit, och de vet du, för du är en smart tjej i vanliga fall. Jag har sååå många minnen kvar från dig och jag är inte redo att släppa taget om dig än, men om du vill ha min hjälp så måste du förtjäna den.
//E

Det var allt

Hej!
Jag och johanna bestämmde igår kl 21:30 att vi skulle gå ut. Men de visade sig att det blev en väldigt bra kväll... Vi hade skit kul och det blev efterfest med några grabbar, de var jätte trevliga och snälla. Det var länge sedan jag var ute och hade riktigt kul.. Ja de var på sportlovet när jag och johanna var på Backyard Babies... Det var kul! Jag blev jättetaggad till studenten igår jag fattar inte varför men ändå.

Nu när Julia har åkt så känner jag att det är något som fattas men jag är väldigt glad för hennes skull. Jag och johanna släppte av henne vid tåget, det var inte lika jobbigt som jag trodde att de skulle vara, och jag grät inte äns, det har jag gjort varje gång sedan jag fick veta att hon skulle åka. Lite mesigt! Vi kanske inte träffas så väldigt ofta men jag vet att om jag behöver något så finns hon där och det kommer hon aöötid att göra. Hoppas jag! Jag vet inte jag vill att hon ska komma hem NU! men jag vet att hon vill vara där och vilken chans det är för henne:)  Julia om du läser detta: jag älskar dig såååå mycket, nu börjar detta låta som ett kärleksbrev men du är en utav mina nörmsta kompiar och det kommer di alltid att vara. <3
//E

Det är ditt val....

Jag minns när jag jag började i skolan, du var den första som jag lärde känna. jag fick sitta bredvid dig första dagen. Ända sedan dess så har jag sett dig som en utav mina närmaste kompisar. Men när vi började i gymnasiet så blev allt plötsligt konstigt. Att du sedan nu börjar att försumma folk som har stått dig nära i alla dessa år, detta tycker jag är fruktansärt otacksamt. om jag ska kunna veta hur du mår så måste du öppna munnen och säga hur du mår till mig. Jag kan inte läsa dina tankar. Men när jag frågar så sätter du upp din perffekta fasad.  Att du sedan ger löften som du inte kan hålla gör vår kontakt mycket bättre.
-Hej Nej jag har inte glömt att vi ska träffas, men om det blir bra väder ska jag till sthm imorgon. Men jag hör av mig puss
Detta var din bortförklaring till varför vi inte skulle ses, jag kan ta att du inte ringde, men att jag sedan ser att du ska hem till någon heelt annan och sedan på fest. Sättet som du beteer dig på gör mig illa till mods. Jag tycker synd om alla dina kompisar som inte har blivit valda in till ditt "nya liv" som du beskrev det.
Allt detta är från mig till dig, jag hoppas att de läser detta, framför allt så hoppas jag att du tar åt dig till 100 procent och att du tar och tänker lite på vad du har sagt och gjort mot dina vänner en gång till.
//E.

Prov!

HejHej
Nu sitter jag och väntar på mina vänner på skolan. Malin och Sandra skulle mötas på stan och sedan komma hit för att hämta studentmössorna:) det ska bli sååå kul att se dom efter 3 veckor. Det ska även bli kul att titta på hur mössan ser ut och hur den sitter:) I dag så började jag kl 06:30 och jag var pigg som en nötkärna i morse.. Det var bra! Efter allt i helgen så skulle man kunna tro att jag skulle vara dör vid det här laget. Jag har pro i psykologi i dag och jag hoppas att de kommer att gå bra :)     
//E

hmmm!

Hej!
I dag åkte jag och pappa sidor hela dagen och nu håller jag på att dö... Det var bra väder från gång till gång, men det var asjobbigt att åka för att det var så löst. Mina lår mår inte så bra nu!
I morgon ska jag och Andreas åka och bada och sedan tror jag att vi ska övertala mamma att vi får åka till Älgsafari:D Det skulle bli skit kul, man får mata tama älgar.. Jag vill åka dit och är jätteuppspelt men Andreas säger bara - Äach jag vet inte om jag vill kan jag väl.. 
Jag är forfarande förlyld och det gör det svårare att åka skidor för att jag kan inte andas,, men nu har jag åkt en heel dag iaf. Få se om jag åker nåt i morgon på eftermiddagen!
Jag mamma, pappa och Andreas spelar monopol för fyllamuggar och jag slog dom i dag! hehe
Vill inte åka hem jag vill vara kvar! Jag tror att jag flyttar hit sen! eller hur Johanna?:)
//E  

ÅRE

Hej!
Nu är jag äntligen i min dröm.. jag kom till Åre i går kl 15:11 med tåget då hade jag åkt sedan kl 09:35 på morgonen. Det var väldigt skönt att komme fram. Jag var på Studentkryssningen i helgen med ganska många utav mina klasskamrater, alla åkte inte tillsammans men jag träffade många där. Jag hade lite otur som tappade bort alla mina kompisar så pass tidigt, men jag hittade dom utspridda från varandra lite då och då. Jag hade kul fast man skulle viljat gjort mycket mer. Men det finns tid att ändra sådant på...
När jag kom hit i går så åkte vi och handlade och sedan så åkte vi hem och åt, och spelade Monopol. Vi håller fortfarande på med det och det brukar bli att vi håller på hela veckan med samma omgång. Det är väldigt kul! Jag har inte åkte några skidor än för att jag är förkyld så jag badade i dag med andreas eftersom han inte får åka skidor på grund av de brytna benet som han fixade sig.  Sedan så var jag och Andreas runt och tittade på husen som är till salu här uppe, och mamma och pappa blev väldigt frestade.  hoppas !
//E

RSS 2.0