VFU!!!!

Hej :)
Jag har grymt kul på min VFU, jag är på en avdelning med barn mellan 1-3 år och jag stortrivs :) Jag är jättetrött på eftermiddagarna. Först så skulle jag ställa om mig från jobb till skola och nu tillbaka till jobb, och på måndag tillbaka till skola igen. Inte undra på att man blir trött :) haha
Jag har gjort min VFU-uppgift i varje fall, det gick jättebra, jag fick mycket bra kritik av min handledare, hon tyckte att det gick otroligt bra och att jag fick till en mysig stäming på sångsamlingen som jag höll i.
Jadu vad mer har jag att berätta, jo i går (onsdag) så var jag ner till skolan för att köpa biljetter till vår första kravall !!! TAGGA TAGGA TAGGA !!!! Helgrymt (lärarnas festeri) sålde biljetter mellan 17-18 så att vi som har VFU och som inte har tid att komma på lunchen kunde köpa. Det ska bli sååååå kul att gå, jag måste sy klart min overall också, men det tror jag att jag gör i morgon. Jag har en fältrapport som inte kommer att skriva sig själv heller, gud jag önskar att de kunde det, men icke.
Det var första dagen på Michaels praktiv i dag, det var väldigt ensamt att komma hem till at det var tomt. Men jag kan vänja mig. Lika så hade jag svårt att somna om när han hade åkt i morse, sängen kändes så STOR. Men det kan jag också vänja mig med. Men det gick jättebra för honom i alla fall, och det verkar som att han trivs. Jag tror att det passar honom han är nämligen på Stadiumlagret, det tror jag han kan! Jag tror på honom ! <3 I kväll så bakade vi pizza och sedan dess har vi bara slappat i soffan, det är underbart att bo med den man älskar av hela sitt hjärta,  det är nogåt speciellt med det. Men nu ska vi mysa ner oss i soffan och fortsätta titta på tv :)
I morgon är sista dagen på min VFU och jag ska ha samtal med min handledare och jag är lite nervös för jag är ju ändå under observation nu när jag har jobbat. Men det ska nog gå bra :)
Nu TV och mys med älskling!

//E.

Helgen!

Hej Hopp !!

I fredags så tränade jag och Stella på Sats, det var kul. Det var länge sedan som jag tränade och det var skönt. Men framför allt så var det kul att träna med Stella :) Det känndes inte som om vi tränade men de bevisade lite träningvärk i går. Så det ska vi fortsätta med :) För nu är Stella också medlem på Sats :) wiee
Efter träningen gick vi till skolan och satte oss i bibblan för att vi skulle läsa, det gick sådär :)
Jag träffade Elin där och sedan pratade vi ett tag, men vi läste också :) Vi pratade lite om tentan och så men jag kom en bit i boken iaf...
När jag kom hem så lagade jag mat och sedan var det soffan som gällde!!!

Jag vaknade ganska tidigt på lördagen och slappade hela förmiddagen i soffan framför filmer.. Kl 13:30 så gick vi och hyrde en bil för vi skulle lämna tillbaka Michaels dator som inte fungerade, det blev en toyta ayto, vilken är en jätteliten bil eller ja jag vet inte om man kan kalla det en bil. Det var lite pinsamt att åka runt i en sådan, men som tur var den full med märken som sa att den var hyrd. Det skulle vara mera pinsamt om det inte stod något på den och folk kanske skulle tro att det var våran... haha det vill jag inte !
På kvällen var det Tackfest för lärarnas Nolle-p men jag hade inte nån lust att gå, och jag hade jätteont i huvudet så jag betämmde mig för att hoppa den och spara mig till overallsinvigningen nästa helg ist :) det blir nog för mycket dricka bara då :)

I dag vaknade jag tidigt och har legat och slappa i soffan hela förmiddagen :) nu är det dags att ta sig i kragen och börja läsa, jag har en bok på 250 sidor som jag har planerat att läsa klart tills på tisdag om min planering ska hålla. Sedan i veckan har jag VFU (verksamhetsförlagdutbildning) och det ska bli jättekul. Jag fick en plats på en förskola som ligger 50 meter utanför min port :) Så på tisdag så måste boken och en ressention vara klar för så måste jag börja skriva en fältrapport som ska vara inne måndagen efter VFU:n. Fältrapporten måste vara klar på fredan eller lördag för sedan ska jag förbereda ett seminarium på boken jag läst tills på måndag.
Och jag som trodde att VFU-veckan skulle bli lugn och att jag skulle ha tid att skriva läslogg på alla teorier som kommer på tentan om två veckor :) ack så jag misstog mig :) Det får vänta tills nästa vecka :)

Nu måste jag plugga!!!

//E.

Tillbaka

Hej!
Nu tänkte jag att jag skulle börja blogga igen. jag har fått några klagomål om att det folk inte vet vad jag gör, nu när jag bor i Norrköping och lever mitt studentliv.
Jag kan börja med att säg att jag trivs jättebra här nere med Michael som är världens klippa här hemma i lägenheten. Utan honom hade jag inte klarat mig.
Jag har träffat en tjej i skolan som är underbar hon heter Stella, jag hade inte tyckt att skolan hade varit så rolig som jag gör om inte Stella hade funnits:) nog för i dag, nu måste jag läsa och sova...


//E.

RSS 2.0