Onsdagsfika

Hej!
Nu har jag avklarat en dag till i mitt liv, jag jobbar samma tider varje dag. Jag börjar 08:30 och slutar 15:00, det är jättebra tider. Jag trvis otroligt bra på staffansgården, jag kunde inte ha kommit till ett bättre ställle. Jag jobbar med små barn, som jag har kommit till att absolut avguda under som två dagar som jag varit där. Dom får mig att känna mig behövd och otroligt hemma på något konstigt vis :) I dag så hann Michael åka innan jag kom hem, han skulle på hockey med Daniel och Therese i stockholm, jag tror att det var AIK som spelade. Jag begav mig till Johanna efter jobbet, och vi hade inte riktigt planerat vad vi skulle göra men det slutade på waynes i alla fall. Vi satt och pratade om allt och livet. Sedan så åkte vi hem, jag släppte av Johanna hemma hos henne och sedan begav jag mig hemmåt. Jag bestämmde mig sedan för att ta en tur ut och gå, men det blev snarare springa, för jag blev lite irreterad på vägen :) men det bliv bra iaf, jag brännde nog lite fett iaf. Och det var väl det som var tanken bakom det. Nu sitter jag i sängen och väntar på Michael, så får vi se om han ska sova här eller hemma i kväll det hade han tydligen inte bestämmt än.
Men mera jobb väntar i morgon :D

//E.

Jag är sååå bra !

Hej!
Jag är så bra, ibland måste man tycka om sig själv. Jag fick obb på en dag, och jag börjar i morgon. Jag har jobb på en och samma förskola tills den sista november. Det ska bli såå skönt. Att kunna planera mina dagar så att jag kan få en vardag med rutiner. helt otroligt kl 09:00 i morse hade jag inget jobb och nu har jag det i två och en halv månad. Det är helt otroligt :) jag kan knappt fatta det själv men jag hoppas att det kommer att gå bra. Jag börjar 08:30 och slutar 15:00 varje dag. Jag är lite närvös men jag tror att det ska bli bra. Annars så har det inte hänt så mycket, jo jag ska sova själv i dag. Det ska nog gå bra haha ja det är klart det kommer göra. Men det känns lite ensamt och sängen känns stor, det är skönt att jag kan ta mycket plats men det känns också lite knepit :d men sånt är livet :) nej nu ska jag nog ta och sova lite, så jag är pigg på min första dag på jobbet :) guuudd va bra det känns att säga det :)
God natt folket !

//E.

Söndag igen..

hej!
Nu är det söndag igen, jag tycker att det känns som om det alltid är söndag. i dag har jag ingte gjort så mycket, jag skulle plocka svamp med emilia och johanna men johanna hade glömt bort det och glömt att prata med emilia om det. Så vi får ta det en annan kväll :) nu på kvällen var jag och Michael ut och knäppte lite kort, och sedan så kom vi ut lite i skogen, men vi kom hem igen :) det blev jättefina bilder.



//E.

Hemmakväll

Hej!
I dag så var jag, Michael, Ingvar, Anette, Magnus, Daniel och Therese ut och åt på smedsladan i ä-by. Det var jättegott, sedan bar det av hem för att bli krossad i monopol. Det gick bra i början men sedan mot slutet då såg och botten av graven. Anette slog alla med ett enormt övertag. Men det var kul ändå, det är bara ett spel försöker jag intala mig :) Vi åt klabbkaka eller glass med hemmgjord chokladsås här hemma, det var underbart gott det men :) nu har Anette och bröderna Engberg gått över till poker, då drog jag och Therese oss ur :) Nu sitter dom och spelar och jag sitter vid datan en stund nu :) blir här i natt, jag och Michael ska dela på en 90 säng ch det kan bli intressant med tanke på att jag har sovit ca 2,5 timmar dom senaste gångerna vi har gjort det :) vi får se i morgon dom vi har en glad eller lite smågrinig Emma :) I morgon ska jag nog plocka svamp med Emilia och Johanna på eftrmiddagen eller fram emor kvällen :) vi har inte hörts av så det blir nog fram emot kvällen, eller jag kanske ska ringa till Johanna nu och kolla :) men det skulle vara bra om det blev mot kvällen. Då hinner jag fixa lite saker först :) nu ska jag titta lite på tv eller titta på när Anette spöar sönerna hennes i poker också :)


//E.

Hemma igen

Hej!
Nu är jag hemma igen efter att jag och Michael har bott i Daniels lägenhet i två veckor. Det var jätteskönt men det är skönt att komma hem igen också :) I natt så åkte jag och Michael och hämtade Daniel och Therese på arlanda och det gick jättebra, dom hade haft det varmt och skönt :) I dag har jag varit och träffat Sandra, vilken mage hon har stor mage nu :) längtar tills dom kommer út, så jag får se hur dom ser ut :) vi satt och spekulerade om hur dom skulle se ut och hur det skulle vara :D jag vill också ha en liten :) Men jag får leva på Sandras tills jag får mina egna :) Nu ska jag äta lite mat och sedan städa lite kanske om jag orkar. Här är en jättefin bild på min nya katt Frasse :)



//E.

RSS 2.0