Tillbaka i huset

Hej
Nu är vi tillbaka i huset och sitter på en resturang som har internet. Vi åkte båt i dag i fyra timmar och sedan bil i två tillbaka hit. Nu ska vi tillbaka till poolen och bada och sedan sova. I morgon ska några åka till en stad som ligger en halv timme här ifrån. Det blir nog Johanna, Linda och Sandra som åker. Jag, Janne, Ida och Fredrik blir nog kvar i huset. Saknar alla där hemma nu, men nu är det inte lågnt kvar tills jag kommer hem :) Mamma och Michael kommer och hämtar mig på arlanda och det känns jättebra.

Jag älskar dig Michael Engberg <3

//E.

Kho Samui

Hej hej!
Nu är vi på den tredje och sista ön i vår öluffning. Vi vra först på Kho tao och det var helt underbart, där bodde vi på någon slags spa resort. Om ni förställer er ett tarzanhus fast 100 gånger lyxigare så bodde vi. Det var allstå mitt djungeln :) tre stora pooler och resurang vid vattnet. Gratis snorkelutrustning, gratis thai massage. Gratis internet som inte fungerade för mig men ändå.. Ville inte åka därifrån :)
Sedan åkte vi till Kho pangng där bodde vi på ett hotell som hette Palita Lodge, helt fantastiskt fint. Snövita stränder och bara mysigt.. Jag och johanna hade typ 100 meter till stranden. Där gick Johanna och Fredrik på thaiboxning medans jag, Linda, Janne, Sandra och Ida gick på stan och åt :) Sandra och Fredrik hade lite problem med nyckeln för den låg i receptionen som trängde kl 22 och vi kom tillbaka kl 22:05 :D Så dom fick slagga på våran extrasäng :)
Nu är vi på den sista ön, här bor vi helt underbart också, tre meter till poolen, 10 meter till vattnet och sist men inte minst 5 meter till frukosten :) Det är så fint allt ihopa.. det är konstigt att men ska åka hem snart men änså skönt att komma hem. Det känns som om vi vart här i typ en månad redan :) tidan har gått så fort men det är för att vi har gjort så mycket. Vi har snorklat men typ tusentals fiskar på en båttut som vet några timmar lång :) helt fantasktiskt, jag var jätterädd i början men det var jättekul.. :)
Jag trodde inte att jag skulle köpa så mycket saker men det har jag gjort, inte så mycket åt mig men åt andra. Jag har inte allt för mycket pengar så dom som jag inte har köpt till förlåt.. :)
Vi ska rida på elefanter ch sådant någon dag jag tror att det blir på Torsdag:)
jag har hemlängtan men jag klarar mig... Trivs jättebra här nere :)

Till farfar
Jag hoppas att du har det bra där du är nu, jag njuter av min semester så som du sa att jag skulle göra. Och jag gör allt det som du ville att jag skulle göra. Jag saknar dig som tusan men jag vet att du vilar i frid nu.
Du kommer alltid att finns i mitt hjärta och en stor del av dig lever kvar i mig, jag lovar att mina barn kommer att få höra om vem du var som person och vad dom går miste om genom att inte träffa dig..
Älskade farfar vila i frid <3


//E.


Thailand

Hej
Nu sitter jag på en resturnag i thailand i närheten av där vi bor i Ban Hua Yang... Dom var snälla och vi fick sitta pp deras internet på våra datorer.. :) jag har det jättebra, det är 38 grader varmt och klockan är 23:00... I morgon ska vi åka ut och snorkla och sedan på fredag bär det av till öarna som vi ska åka runt på.. Vi kommer tillbaka den 25... och då har vi fyra dagar kvar tills vi åker hem... Vi åker på natten den 29 och anländer till Stockholm 13:30 på tisdagen den 30:de... Jag kan inte bärja mig tills jag kommer hem men jag vill inte hem just nu... Det är en konstig känsla att vilja hem så mycket för att jag saknar Michael och familjen.. Men att ändå inte vill åka härifrån... jag vill vara hemma och stötta min familj i det som går igenom nu när min farfar gick bort nu i helgen.. Saknar han så otrolihgt mcyket.. :)

//E.



Söndag

Hej!
Nu har jag precis kommit hem till Michael och slog mig ner vid datan medans han ska duscha. Sedan ska vi gå och köpa mat och sen hem för att baka en kaka. Blir nog bara tv i kväll. I går så träffade jag Sandra och Johanna för att vi skulle fika. Sedan kom Julia förbi och fikade med oss... Det var en mycket trevlig och mysig stund :) Det var väääldigt länge sedan vi var samlada alla frya :) Sedan så tog jag och Johanna bussen hem, som vi inte har gjort på tusen år. Men i alla fall, så åkte jag och Michael in på bio på kvällen och såg Shutter Isalnd. Den var asbra, trodde att den skulle vara sådär men det va väldigt bra!

En tänke som slog mig i dag var att man kan inte bry sig om människor i sin omgivning för mycket. En person som har funnits i din omgivning kan vara borta på en sekunt och ta vara på alla chanser du får med olika personer. Skjut inte dina vänner och familj åt sidan. Håll kvar vid vänner som betyder och som du vill ha i ditt liv. Allt kan förändras på ett ögonblick.

Vila i frid Johan Eriksson!

//E.

trött

Hej
Orkar inte skriva så mycket nu... men jag skriver mera i morgon när jag är pigg, kanske lite onädligt att äns logga in och skriva detta men va fan ! haha

//E.

7 dagar

Hej!
I dag är det en vecka kvar tills jag åker till Thailand.. det ska bli så kul :) Jag var in till stan med mamma i måndags och köpte en systemkamera och en resväcka som jag ska ha med mig :) Den är ganska stor min väska, men jag hoppas att den räcker till. I dag var jag med Johanna, vi åkte in till stan och fikade, det som vi inte har gjort på ett bra tag. Sedan åkte vi hem till Ä-by och var ett tag med Michael. Sedan skjutsade jag hem Johanna som fortsatte till Hakan.
ååhh vad jag längtar tills vi åker nu, jag kan knappt bärja mig, tiden har gått så fort och snart är ajg i Thailand och njuter av solen. Jag kommer att ha datorn med mig så att jag kan ladda upp bilder och fortsätta skreva blogg när jag är där. Nu ska jag kika lite mera på tv och sedan väntar sängen på mig :)
//E.

RSS 2.0