ledig..

Hej!
I dag var jag hemma för att jag mådde inge bra i dag.. Men jag hoppas att jag mår bättre tills i morgon :) Jag sov till kl 13:00 och en viss person väckte mig !... Jag har bara vart hemma och varit i dag.
Pappa hittade sin fördelsedagspresent i dag, han fyller i morgon så att han fick den i dag ist. Mamma blev lite besviken men det var inte hans fel. Så hon förlät honom. Han fick en stol eller en rullande pall som han ska ha i garaget så att han inte blir kall i rumpan när han håller på med metorcykeln. Han blev jätteglad. ! Sen kom moster (Annika) och satta i mitt löshår så nu är det i :) Sen så gick jag och hon på en liten promenad och det var skönt eftersom jag inte varit ut en ända gång:) Det var kallt men skönt ! Jag bara längtar tills vi åker till Åre jag kan knappt bärga mig :D


Pappa byggade ihop den i vardagsrummet och mamma var lite rädd om golvet eftersom pappa har en tendens att ha sönder saker:) men Jag älskar han ändå:)
//E

Sjuk?

Hej!
I dag började jag jobba kl 07:00 och slutade kl 18:00 för att der krånglande så mycket... Efter det så åkte jag hem till Malin i hennes i Patriks nya lägenhet.. Den är skit fin! Jag skulle lätt bo där:) Jag blev kvar där jag och Malin hade mycket att prtata om:) vi har inte stes sen skolan slutade och det är en låång tid från att träffa varandra 5 dar i veckan. Jag åkte hem med 20 i 9 bussen och missade precis bussen hem till min håla.. Jag fick vänta till 20 i ist.. Det var liiite kallt i dag.. jag frös. Jag träffade Hakan, Florre och Ayman på stan, dom var på väg hem alltid trevligt att heja på nån:) Nu kom jag precis hem och nu pratar jag med Josefine (my baby) på msn. Det var länge sedan vi sågs men vi finns i varandras hjärtar alltid:) hehehe kul..
Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Jag ska inte jobba imorgon för att inte reskera att vara sjuk på nyår. Det vill jag inte ! Vi vet inte vad vi ska göra nu för nu sket de sig med våran aktivitet på nyår, så nu är vi på jakt efter en ny,, :) Hoppas att vi hittar nåt som blir kul ! :)
//E

Väntar på johanna...

Nu sitter jag och väntar på johanna.. Hon ska komma hit, vi ska förfesta och sen in till stan på HL tror jag. Jag tvekade lite på om jag skulle ut men nu ska vi det ! Inne i stan ska vi möta Lisa, Anna, Hanna och Ronja tror jag :) det ska bli skitkul ! jag ska jobba i morgon men jag börjar kl 13:00 :)
Jag och Johanna har samma problem varhe gång vi ska ut, vi vet inte vad vi ska ha på oss men det blir säkert nå bra hoppas jag ! Det var en bra dag igår jag hade jätte trevligt och mysigt. I dag var jag och mamma och hämtade Farmor och Farfar så åkte vi ham till oss och åt julmat.. det tyckte dom var jättekul. Det kändes skönt att se dom ha kul. Jag älskar min Farmor och Farfar över alt annat, det betyder så mycket för mig och det är inte alls kul att se dom blir gamla. Men jag har haft ett underbart liv med dom och det kommer jag alltid att bevara och komma ihåg !
 Detta är min Farmor och Farfar...

 Bror mig på Julafton när han hade fått sina saker!

 Jag på Julafton jag orkade inte klä upp mig för jag mådde inte alls bra :(


Julafton!

Hej!
I dag var det skönt att få vakna av sig själv.. men jag vaknade ganska tidigt.. 09:45 men det var skönt i alla fall. Min biologiska morfar och hans fru Inger kom på förmiddagen och gav mig och bror mig julklappar. Det var kul :) Jag fick nåt jag hade önskat mig i alla fall! Sen duschade jag och tittade på Hitta Nemo! det var jätte långesedan som jag såg den.. Jag har letat efter den hemma men inte hittat den :) Sen åkte mamma och Andreas till mormor och jag och pappa kom sen :)  Vi åt gott och hade de trevligt. Sedan så öppnade vi julklappar och fikade lite.. Nu sitter Farmor Inga (morfars mamma), Mamma, Moster Annika och Morfar Börje och tittar på film på Annikas data. Andreas sitter och tittar på nån dålig film på tv:n så jag kännde att jag skulle ha tid alla blogga lite.. :)  Pappa åkte hem för han mådde inte så bra. Vi ska nog snart gå till Åsa och Hasse det är mormors syster och hennes man och deras barn och umgås lite med dom :) eller så kommer dom hit. Det är skönt att vara ledig nu jag känner att jag inte vill jbba på Fredag men det hjälper lite att jag börjar kl 13:00 :) Men då slutar jag när det är klart och det blir nog fram emot kl 23:00.. men ändå det blir bra betalt.. 
Nu måste jag skriva en sak som jag läste i dag.. på jobbet så har vi en tidning som heter Mjölkposten och i den stod det:

Faktaoppsats om en ko skriven av en lågstadieelev:
Historien om kon:
Kon är ett husdjur.. Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också ni till staden men bara när den ska dö. Men det bestämmer den inte själv.
Kon har sju sidor.. Den översta sidan, Den nedersta sidan, Den främre sidan, Den bakre sidan, Den ena sidan, Den andra sidan och den invändiga sidan. 
På den främre sidan så sitter huvudet... Och det är för att hornen skalla ha något att sitta på. Hornen är av horn och de är bara för prydnad. De kan inte röra på sig men det kan öronen och de sitter på sidan av hornen.  Kon har två hål på det främre huvudet och de kallas för ko-ögon. Kons mule kallas för mule. Det är nog för att den sägen mu. 
På den bakersta sidan sitter svansen.. Den andvänder den för att jaga bort flugor med så att de inte ramlar ner i mjölken och drungknar. 
På den översta sidan, Den ena och den andra sidan så är det bara hår. Det heter ko-hår och har alltid samma ärg som kon. Färgen på kon heter kulör. 
Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar blir mjölken sur, men hur det går till har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra fötter. Dom kallas för kofötter. Dom används till arr dra ur spikar med. Kon äter inte så mycket med när den gör det så äter den alltid två gånger.  Dom feta korna ger helmjöl. När kon är dålig i magen så ger den ost, de finns håll i osten men hur de kommer dit har jag inte fått lära mig ännu. 
Kon har bra luktsinne. Vi kan känna lukten av den på lågnt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur. 
Den som kommer och hämtar kon när den blir gammalheter kofångare. Den sitter oftast framme på bilar.  Så blir kon slaktad, men häller mjälken i mjölkpaket som vi kan köpa i affären. Kons fyra fötter skickas till snickaren. Detta kallas för återandvänning. 
Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och dörför så gillar jag kon väldigt mycket. 

Jag älskar denna text.. jag kunnde inte sluta att skaratta när jag hörde den ! hehe  
Nu ska jag ta tv:n av min bror och sen ringa till Johanna!
//E God jull till alla!

...

Halloj!
I går var jag mamma och Johanna på köpis och handlade lite julklappar.. jag köpte bara saker till mig själv men så kan det gå. I dag så köpte jag till Andreas (lilleboror) så nu är allt klart! Jag tittade på klänbningar till nyår :) jag skulle sy min egen men jag tror inte att jag kan det, men vi få se.. I dag har jag jobbat till kl 15:45 fast jag slatade kl 14:45 det blev en timme övertid för mig.. makinen krånglade och Karin var tvungen att röja lagret så jag fick vara kvar med Milo.. :) Jag, Johanna(jobb johanna) och Milo hade skit kul i dag på jobbet.. jag skrattade så att nu har jag nog fan ett sexpack :) hehe nej men vi hade jätteroligt. Sedan gick jag på stan med Mamma, Anderas ovh moster Annika. Vi köpte de sista julklapparna och sedan åt vi på max. Nu har jag precis kommit hem från Mormor och Morfar, vi har varit där och lämna julklapparna! :)

Detta är Johanna på Köpis i går:)
Jag vill ha klänningar till nyår! :)


Jag ville ha alla tre men det fick jag inte!

to my best friend

Here you have baby :)♥

Snart ledig...

Hej..
Idag var en bra dag.. Det gick bra på provet i psykosocialt arbete... jag kunna allt. Sen efter det så pysslade vi och det var jätte kul.... vi trodde först att vi inte skulle få pyssla nå i år men det fick vi :) det är vi tacksamma för.. Sedan hade vi genrep  på minimusikalen som vi ska spela imorgon :) det gick sådär.. men det gick i alla fall. Alla är inte överäns om en dans men det ska vi nog kunna lösa.
Jag och Malin åkte till knoppen i dag, det var kul att träffa alal en sista gång innan jul och det blir tre veckor ifrån som små :) Men det ska bli skönt med lite ledigt... När jag och Malin kom hem från knoppen så gick vi och åt på donken:) sedan satt vi och skarttade och tittade på lite gamla bilder. Det var mysigt..jag och Malin har inte sets så mycket annat än i skolan på ett tag så det var väldigt kul.. Nu kommer lite bilder som jag tog i dag !

Här är mina små grisar som jag gjorde i dag på pyssel ! Jag är grymt stolt så kritisera inte ! :)

 Sandra F och Elina på repetionen...

 Sandra A inte beredd..... :)


Malin och Sandra i sina snyggaste kläder.. vi kommer att blittra som fan,, jag har en lila sak på mig.. ser ut som en tant men det är ju kul :) allt för publiken !
//E

....

Hej!
Det var länge sen jag skrev nu känner jag.. jag har inte haft så mycket att skriva om,. eller jo men jag har inte hunnit jag har bara pluggat nu i tre hela veckor... känner mig lite skoltrött men nu slutar jag snart.. blir väl inte bättre då kan jag tänka mig för jag ska ju jobba mycket nu på lovet,, och spara mina pengar till andra tatueringen :D det ska bli skit kul.. mamma vill inte att jag ska göra den nu innan jag har gått ut men jag vill ha den nu... skulle egentligen göra den andra nu innan jul men det blev inte så... 
Ja mitt liv flyter på som vanlig,, jag går i skolan och sliter ut mig.. sorligt nu att dansen är slut men jag får väl göra nå annat ist... JAg och Malin träffade Towe i dag i skolan.. den fisen har varit i Spanien i 2 hela veckor.. liiite skönt brun hon ve eller.... och jag blev skit avis:D men sådant är livet poeple! 
Jag har prov i morgon som jag nog inte kommer att klara på grund av att jag sitter här nu istället för att plugga. Men det är smällar man får ta i livet. Jag titta nyss på The Pregnant Man.... Jag tycker att alla som inte ´är i deras situation inte ska yttra sig om hur äckligt dom nu tycker att det är.. Det är väl bra att de också kan få barn det är väl inet fel med de... Själv tycker jag att det som de där paret gör är helt fantastiskt... De kommer att blir jättebra föräldrar,, Att så många människor ska bli upprörda över nåfot så naturligt och vacker som att sätta ett barn till världen.. Det är dom som har något emot det som är omännskilga och fruktansvärt pantade i huvve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
//E  


RSS 2.0