En vanlig söndag

Hej!
I dag skulle jag har varit med Johanna och vi skulle ha åkt till bodaskolan för att fika och ha en mysig stund. Men det blev inte så, vi skulle ta det en annan dag :) Nu sitter och hos Michael och han är och duschar... sen ska vi hem till mig igen så att jag får äta, sedan i kväll ska vi på bio.. Mysigt :) Jag hoppas att filmen är bra ! I morgon ska jag träffa Lina om jag inte får jobb, vilket jag hoppas att jag får, eftersom jag vill ha lite pengar när jag kommer hem från Thailand. Jag är så avis på Sandra som är där nu, men jag längtar sååå mycket tills vi ska åka.. men det kommer att gå fort med tiden hoppas jag :) Men nu ska jag titta lite på tv :D

//E.

Livet

Livet, det är en märklig sak. Det går alldrig som väntat, och det kommer nya förändringar hela tiden även om man vill det eller inte. Det behöver inte vara stora förändringar utan det kan vara något som någon säger, eller något som man ser, som man inte ska se. Men det kommer alltid förändringar oftast så kommer dom mär man som minst anar det. Som sagt det behöver inte vara stora men tammefan ska det hända iaf. Ett bråk eller vad det kan vara, kommer alltid när man inte vill ha det, men hur man ska hantera det då vet man inte i förtid. Men efter kan man ångra vad man sa eller vad man gjorde. Livet är jobbigt men man kan inte bara gå och tänka på vad som kan göra det bättre utan man måste göra något åt det.

//E.


Fredag

Hej!
I dag var jag in på jobbchansen i gävle på arbetsförmedlinge, Michael skulle också följa med men han ville inte. Det var inte så mycket som lockade så jag åkte hem igen. Nu sitter jag i sängen och skriver. I kväll ska jag Johanna, Michael och Christoffer spela tv-spel, det ska bli kul. Sen ska ´jag hem och sova, jag ska sova ut i morgon :D

//E.


Utekväll

Tjenixen!
Min dag började kl 10:00 då ringde klockan och jag skulle gå upp, det gjorde jag inte utan jag låg kvar i sängen och gick upp kl 11 i stället. Jag åt lunch och sedan så gick jag upp för att väcka älsklingen Michael <3 När han hade vaknat låg vi kvar och myste ett tag innan vi åkte till äffären. När vi kom hem igen så tittade vi på en dokumentär om en snubbe som heter Jim Jones och som flyttade ner en massa folk ner till Sydamerika för att han trodde att det var folk som ville göra dom illa. Detta var en religös sekt som byggades upp på 1960-talet. Jim fick sedan 909 människor och dricka gift för att dom skulle få dö i frid, han sa "Om vi inte kan leva i frid, så ska vi kunna dö i frid". Sjuk snubbe! Men han fick i alla fall dessa människor att ta självmord, och många mammor dödade sina barn. Det var ca 200 barn som dog den dagen den 18 nov 1978. De tittade vi på i alla fall, väldigt intressant tycker jag. Sedan så började jag göra min i ordning för jag skulle in till stan med Johanna <3 och äta på Church Street i dag. Det blev en väldigt mysik kväll, med mycket skratt och glada minnen. Nu sitter jag i sängen och har lite små ont i huvudet, och är ganska trött. Men det har varit en väldigt lyckad dag i dag, jag är väldogt nöjd! Nu ska jag bara lägga mig i sängen och mysa med Michael <3

//E.

Det är typ sex veckor kvar tills jag åker till Thailand!

Saknar mitt blonda hår, ska försöka få det lite ljusare i Tahilnad :) hoppas på framgång !


Sammanfattning fre-tis

Hej!
I fredags så var jag och johanna till RackaRoll, ett mysigt litet ställe med biljard, bra musik och lite sport. Det var väldigt trevligt, vi drack några cider och bara satt och pratade i några timmar. Sedan bestämmde vi oss för att spela lite biljard, och det gick asbra. Det var två killar(David och Björn) som frågade om vi ville spela mot dom, det gjorde vi, sedan spelade vi om lite dricka. Och jag och johanna vann och så fick vi lite shots också. Det vart en jättebra kväll, Michael sov hemma den natten efetrsom jag inte skulle komma hem förns kl typ 03:00 så ville han inte ligga hos mig och bara vänta. Han apssade på att vara hemma lite då :)

På lördagen så tittade jag, Johanna och MichaelChristoffers match som han skulle ha spelat mot GGIK, men som blev mot skutskärs juniorlag. Det var kul att titta på, Christoffer dömde och bror hans stod i mål. Christoffers lag vann med 20-6. Jag mådde piss, som en sunken disktrasa den dagen, och det är väldigt konstigt för jag var int äns påverkad, men jag mådde som om jag hade drukigt allt som fanns i baren. Det gjorde jag även på söndagen, och det kan jag verkligen inte förstå.

Det blev en vanlig Söndag, gjorde inte mycket alls på grund av hur jag mådde. Måndagen blev däremot prudjuktiv, jag och Michael åkte till Af så att han skulle skriva in sig, Sen åkte vi till försäkringskassan. Sen åkte jag och lämnade ut mitt CV till förskolorna i skutskär. I dag har jag varit hos Marina min coach och det gick jättebra, sen gick jag har tränade sedan for jag hem. Nu kom jag precis hem från älskling <3 och har nu fått mat i magen. Nu ska mamma ha min dator för hon får inte titta på tv:)


//E.

Lite procent till höger och vänster har väl alla!!

Hej!
Jag, Michael och Johanan tittade på filmen G- som i gemenskap i går. Fan va bra den filmen är asså, Magnus Uggla är så grym! Kan man bli bättre! Jag var in till Jobbchansen i dag på Af, jag sökte två jobb! det kändes väldigt bra ! Det könns som om jag kommer någon vart nu! Nu sitter jag i sängen med Michael <3 jag försöker få honom och vakna och gå upp med mig :) men jag tror inte att han vill, för han sa nyss "det kan du drömma om emma" Men nu ska jag ha lite annant för mig ! tjing !

//E.

Trött som satan

Hej!
I dag vaknade jag i skaplig tid, typ 11:00. Sen åkte jag, Andreas och Michael och tittade på Borgarskolans öppna hus som var i dag kl 13:00. Andreas funderar på att gå där. Det var väldigt bra faktiskt, hoppas att han hittar något som han tycker om och att det kommer att gå bra för han i skolan. Som storasyster är man väl lite överbeskyddande tror jag, oroar sig för hur det ska gå, om han kommer att skaffa kompisar, och om han tycker att det är kul.
I morgon ska jag göra mycket saker, jag ska jobba om jag får nåt jobb, om jag inte får det ska jag till Miroi där jag har min coach, och sitta där i två och en halv timme, och söka jobb och jobba på mitt CV. Efter det om jag inte jobbar så ska jag luncha med Johanna hemma hos hemme. Varför måste man alltid luncha på nån restaurang man kan väl lika gärna göra det hemma hos någon. Då kan man ju sitta längre och prata och umgås, i stället för att springa i väl till ett fik efetr det. Ja, om man inte äter på ett fik förstås! Och när man har en sådan älskvärd kompis som säger, "fixar du något att dricka, så fixar jag maten" så kan man absolut inte säga nej. Sen har ju jag den fördelen att vara bästa kompis med en kock så, det skadar ju inte heller. Det är inte så att jag påstår att dom som inte är utbildade inte kan laga mat, nej för så är det inte! Efter det ska jag träna tror jag om jag hinner få bilen från mamma, eller om jag kan åka med henne in till stan. Jo för min mamma fick för sig i dag att hon skulle åka och köpa en ny spis i morgon. Bara sådär, blev ganska chokad, men våran håller på att rasa ihop. En platta fungerar inte, ugnen är 75 grader över vad man ställer den på och den är från stenåldern.

 

Snacka om att jag längtar till den 10 mars, och fy vad jag kommer att sakna det där den 30 mars!

 

//E.


Kan inte sova..

Hej!
Jag kan inte sova i dag, jag MÅSTE vända på dygnet lite nu. Ville bara skriva det, nu ska jag äte lite frukt och försöka sova. Michael ska ha datan och han ska spela poker så det blir nog ganska lätt för mig att tappa intresset och somna, får vi hoppas. En konstig sak har hänt, jag har börjat att gilla fotboll och hockey, jag tyckte väl inte illa om det innan men nu tycket jag om det. Men det blir väl så när man har en pojkvän som älskar det, det smittas väl lite skulle jag tro. Jag har gått på hockey två gången på två månader, och det är extremt mycket för mig. Ena gången var väl mera för att jag skulle tilla på Josefine när hon var där och sjöng, men jag tyckte det var kul att titta på matchen också :) och i torsdags så gick jag, Michael, Michaels bror Daniel och hanns tjej Terese på hockey :D Det trodde jag aldrig skulle hända men nu har det gjort det :)

//E.

Mod

Hej!
I går var jag så modig att ta sprutan i alla fall, det gjorde inte ont men det är inte det jag är rädd för. Det är att nålen ska in i huden och att det ska sprutas in nåt i kroppen. Jag fick väldigt ont i armen och nu kan jag inte sova på vänster sida, min älsklingsida det var lite tråkigt. Jag vaknde på den onda sidan i dag, och det var inte skönt. Ja jag blev ju så klart sjuk av sprutan också, med min optimala otur med sjukdommar. Så nu har jag feber och mår i stort sett som en sunken disktrasa. Men jag älskar livet i alla fall ! Nu är det bara två sprutor kvar tills jag är redo att åka till Thailand, det känns skönt, jag hoppas att det går lika bra att ta dom med. I morgon ska jag och johanna åka till boda på en liten picknick, sen ska jag hem och vila mig. På måndag ska jag ringa och avboka mitt besök på läkarhuset i gävle, för att det skulle kosta min 1500 kr för att ta twinrix sprutorna där, och det kostar mig mellan 900-1000 kr att ta det hemma på vårdcentralen. Sen ska jag till min miroi i veckan också, dir jag blev skickad av arbetsförmedlingen, jag vill inte gå dir, jag vill inte ha hjälp med att söka jobb, jag trivs i min situation som den är nu. Men jag måste ju för att få pengar från af, fast det är totalt onödigt.

Jag var hos Malin i går, det var jättekul att träffa henne nu, jag har inte träffat henne på så länge att jag inte kan komma ihåg hur länge sedan det var :d jag tror det var någon gång när det blev kallt första gången, i typ september :D Vi hade asmycket att prata om iaf, sedan så åt vi tacos och efterätt. Jättemysigt <3

Jag kan inte fatta hur man kan tappa kontakten med så många från skolan som man träffade varje dag innan. Men det är inte för än nu när man inte träffar dom så mycket som man märker att man saknar dom... Men livet är väl så... Träffade Johanna ett tag dag lite sådär på tidigt kvällen, det var väldigt trevligt. Vi snackade om dom dära killarna som håller på att skjuta grönlaser på folk här i Skutskär, kan inte fatta att man skan göra något sådant. Dom borde väl fatta att man kan skada människor med det, där är ju fruktansvårt farligt. Jag tycker att om man är typ 15-16 år gammal så borde man fatta att det är farligt, så bakom flötet kan man väl inte vara ändå. Jag blir lite rädd när man ska gå ute nu, jag menar dom attakerar ju folk bara ändå. Tänk om jag skulle bli träffad i ögat, då är min syn borta för evigt. Bara för några killar ville ha lite kul, SJUKT! 

I kväll blire bara mys med Michael, ska titta på film och bara mysa <3 Orkar inte göra nåt, jag är så trött av att vara så här halvdålig, man blir så utmattad av det. Köpte nys ljus i dag till mitt rum, jag och Michael har typ eldat upp alla, alla håller på att brinna ner helt. Så nu ska jag lägga mig i sängen och bara vara!

//E.

En liten fegis

Hej!
Jag är en liten fegis när det gäller sprutor, jag är livrädd för dom. Jag skulle ha tagit svnininfluenskasprutan i dag men jag vågade inte. På morgonom när jag ringde och pratade med vårdcentralen hade jag besämt mig för att jag skulle ta den, men sedan när dagen gick så ville jag helt enkelt inte. Jag vet inte varför, antagligen för att jag sitter och skrämmer upp mig själv över allt som kan hända. Jag har inte alls gjort mycket i dag, när Michael åkte hem så lagade jag mat och sedan duschade jag, och nu sitter jag här vid datan och bara gör ingenting. Jag ska snart gå till moster Annika och låna bilen för jag ska åka och handla och hämta Michael <3
Så har min dag sett ut :D

//E.

Bilprovningen....

Hej!
I dag följde jag med Johanna in till stan för att vi skulle bisikta hennes mammas bil, det blev en trevlig tur. Fast vi trodde att de skulle sno bilen för oss, för att dom körde iväg med den. Sedan åkte vi till arbetsförmedlingen för att lämna in papper och träffa Julia. Julia och Magnus skulle skriva in sig på af, så då gick jag och Johanna över till Hakan och snackade lite, kul att träffa honom, det har jag inte gjort på ett tag :) Sedan märkte jag och Johanna att hennes parkering gick ut och då åkte hon hem, och jag gick in till af, för att vänta på Julia. Sedan gick vi på stan, tittade på skor och lite allt möjligt. Sedan så åt vi en sallad:d sen snckade vi så länge att klockan blev mycket och jag åkte med bussen hem.
Jag är lite ledsen och besviken eftersom min famlij inte ska åka till Åre i år, känns lite tomt. Vi brukan ju alltid göra det men inte år. Thailand väger väl upp, det men det här är ju nåt som min familj brukar göra.. men men man får väl göra det bästa av snönn vi har nu :D som regelbundna besök till Kungsberget :) !
Jag menar hur kan man inte sakna detta !?




         

Saknar mitt blonda hår, hoppas på att jag kan bleka det ganska mycket i Thailand :)

//E.

Längtan

Hej!
Ni fattar inte hur mycket jag längtar tills jag ska åka på semester, och kan det bli med bättre människor eller till en bättre plats ? Nej det kan det inte! Det är Jag, Johanna, Johannas mamma Linda, Johannas pappa Janne, Johannas lillesyster Ida, Johannas storesyster Sandra och Sandras pojkvän Fredrik. Vi kommer att ha så frukstansvärt kul så vi kommer inte att vilja åka hem. Tror jag iaf :) Det som känns så skönt är att jag har min andra familj med mig, så att jag känner mig som hemma iaf, det kommer nog bli lätare då att inte sakna hemmet eftersom det är som att dom är där med mig. Fast Michael kommer jag ju sakna tills jag dör, men jag kommer ju hem iaf :D Men det kommert att bli svårt med tanke på hur mycket vi träffas nu, men det svåraste kommer nog att vara att inte kunne höra hans röst, det är så fruktansvärd dyrt att ringa. Men internet finns ju och datan ska med  så jag får väl titta på han i camen :d hehe Sen tror jag att jag kommer att ha så mycket nytt för mig att jag kanske inte har tid att sakna det vet man aldrig. Men det kommer att bli assvårt iaf :) Att lämna min älskling i tre veckor... :( men men :D

Kan man hitta en veckrare plats att semestra på ?


RSS 2.0