förbannad....

Hej!
Nu är jag sååå L*VLA förbannad, jag sitter och tittar på nåt program på tv, den var nån rådanre som kom in i en affär och slog ner en kille som var döv och mentalt efterbliven. Han hörde honom inte ens han bara slog han i bakhuvudet med ett däckjärn. Jag kan spricka av ilska just nu. Sedan var den nån annan snubbe som gav sig på en herre i rullstol. Fy fan vilka människor det finns i världen.  Jag vet inte vad jag ska säga eller göra, att en människa kan bete sig som en j*vla idiot och sedan kommer undan med ÄR inte rätt !

Men till något mera kärleksfullt, vi skaffade en ny katt i dag som heter Frans man kallas för Frasse. Han är svart och vit och är 13 veckor. Han är sååå söt så jag skulle kunna äte upp honom. Bosse och Findus tycker att han är väldigt läskig men han har gjort sig hemma hos oss nu. Han sov i min famn i dag och jag ville inte åka men jag var tvungen. I morgon ska jag, Michael, Johanna, Christoffer och kanske Emlilia åka på bilbingo. Det ska bli jättekul för det var länge sedan vi gjorde det, och jag har inte trättaf så många denna vecka för att jag har ju jobbat 14-22 men några övertidstimmar.. Så mitt sociala liv har inte fungerat denna vecka. Så det ska bli jättekul ! Nu måste jag sova, för Johanna kommer i morgon och då vill jag vara pigg och kry :)

//E.

Lördag

Hej!
I dag så vaknade jag kl 09:00 men jag klev inte ur sängen förr än typ vid tre. Jo jag gick ner och hämtade frukost vid halv tio, sedan har jag legat i sängen och tittat på tv. Jag har inte haft tv på rummet på typ två veckor nu eftersom jag och Micke var så smarta att vi glömde programkortet i Furudal. Så Ingegerd fick skicka tillbaka det till oss. Så jag tittade mest bara för att jag kunde annars hade jag gått upp. Men Lina ringde och då låg jag och pratade med henne i typ en timme. Sedan ringde Johanna så snackade jag med henne i tyo en och en halv timme kanske, sedan så gick jag upp och klädde på mig, precis när jag hade gosat in mig med en soppa i sängen så rinde Michael och jag skulle hämta honom vid bussen. Sedan så åkte vi hem till Michael nu på kvällen, och nu är vi tillbaka hos mig. Vi ska sova i min säng för första gången på jättelänge. Vi har ju sovit nera i källaren förr för att det har varit så varmt här uppe, men nu kan man inte klaga på att det är varmt ute för tusan. Nu kommer den svenska sommaren tillbaka. (fy fan) Men nu ska jag nog sova, god natt :)!

//E.

Jobb

Hej!
Jag har inte kunnat skriva något på någon dag nu för att jag har varit hos min morfar och varit attvakt, och han internet suger. Men i onsdags så spelade jag, Micke, Christoffer och Johanna miniglf. Det var jättelånge sedan jag spelade det, men det var kul. Detta var plaseringen:
1. Michael
2. Christoffer
3. Johanna
4. Emma
haha det kunde man ju ana... att jag skulle komma sist va. Jag hade liiite för mycket självförstroende innan jag började spela men det försvann ganska snabbt. På kvällen så åkte jag, pappa, Micke, Jacob och Andreas till löhammar för att titta på en gräsbanetävling. Det var jättekul, det var första gången Micke va på en sådan så det var kul. Dock så gick det inte så bra för dom som åkte för vår klubb, men det var kul att titta på :)
I torsdags så åkte jag och Michael på hans halkbana i Östhammar, det gick jättebra. Han var den ända som hade alla rätt på nåt papper, och sedan fick han jättemycket beröm av han som höll i det. Det är jättekul, jag är så stolt över honom <3 På kvällen gjorde vi inte så mycket, eller jo vi åt hemma hos Micke med hans famlij. Den tacosen var efterlängtad efter 4 timmars väntan med bara en liten skål med fil. Eller det var fan mera än timmar, vi åkte kl 11:45 och kom hem 18:00 så ni kan förstå att jag var hungrig. I dag så jobbade jag på mejan från kl 9-18. Det var kul för jag fick lära mig en ny sak, jag fick stå med Jessica vid pallroboten. Så nu kan jag det med, inte allt med mycket. När jag kom hem så hämtade pappa mig i centrum och sedan åkte jag hem för att hämta lite saker som Micke ville ha hem till sig. Sedan åkte jag dit, och träffade honom i typ 15 min, och sedan gick han till Fredrik och nu är dom i stan och ska gå ut. Jag sitter i soffan med pappa och kollar på något som båda vill se. Jag är väldigt trött så jag kommer nog att somna tidigt i dag:)
Nu ska jag titta på tv:)

//E.

Tisdag

Hej!
Dagen började med att jag åkte till Gävle för att träffa Sandra, Vi gick en stund på stan och sedan skulle vi äta lunch. Vi tog ett relativt nytt cafe, jag har ätit där med Johanna en gång men nu prövade jag en annan mat. Det hette typ "cafe pazza" eller nåt, jag åt bakad potatis med kycklingröra och Sandra tog en kycklingsallad. Min mat var jättegod, det var curry och det älskar ju jag. Sandras såg också god ut, men jag åt den förra gången så jag ville prova nå nytt. Sedan så gick vi hem till henne och satt och pratade ett tag innan mamma ringde och jag var tvungen att åka hem. Alexandra föller år i dag "Gratts" Och då skulle vi åka direkt till henne. Men det var jättekul att träffa Sandra i dag, och gud vad hennes mage har växt. Dom växer där inne dom små :) Jag längtar tills som kommer ut :) Sedan åkte vi till Kågbo där Alexandra bor, Vi fick en jättegod pasatasallad och sedan ficka med mycket olika saker att välja på. Vi hämtade upp Micke på vägen hem och sedan så åkte vi och träffade Johanna.
Nu har vi nyss ätit och nu ska vi titta på nån dålig film som Michael ville titta på. Den verkar asdryg :) men vad gör man inte för kärleken, dock ska vi bara titta tio minuter.. haha :)
I morgon ska jag, Johanna, Christoffer och Micke spela minigolf, det ska bli jättekul, jag har inte spelat det på evigheter..

//E.

Måndag

Hej!
Dagen började med att Michaels mamma ringde och väckte oss, eller Micke iaf för jag hade varit vaken ett tag. Gick upp och åt frukost, sen skjutsade min mamma oss till Micke. Därifrån så åkte vi till Tierp för att lämna in deras dator för den hade tydligen börjat krångla. När vi kom hem så gjorde vi inget alls en stund innan vi åkte till affären och apoteket. Där träffade vi Johanna som hade varit på vårdcentralen för sin förkyldning. Jag hoppas att den släpper så att hon kan spela minigolf med oss :)
(Ja Christoffer du får jättegärna spela minigolf med oss om du vill...)
Sedan åt vi lunsch och efter det så myste vi ett tag på altanen i solen. vis 18 tiden så åkte Micke hem och jag åkte till Linda. Det var jättekul att träffa henne, vi pratade om allt från himmel och jord. Tänk att man kan ha så mycket att prata om, ja men det var riktig kul iaf. Det måste vi göra om Linda! :) Jag kom nyss hem efter att ha hämtat Michael och ätit min middag som blev en besvikelse. Det skulle bli potatis och kyckling men sedan så fanns det inget hemma. Så det blev en fyssak från macken, som inte var särskilt god men den dög, för jag var så hungrig.. Nu ska jag bara lägga mig ner och mysa med Micke ett tag innan jag somnat. I morgon ska jag träffa Sandra :) Det ska bli jättekul det var ett tag sedan nu eftersom jag har varit i stugan i två veckor. Så det ser jag fram emot..

//E.

Söndag natt

Hej!
jag och Michael kunde inte följa med i dag till brämmen, jag hade jätteont i halsen när jag vaknade och Michael är forfarande röd på ryggen. Det visade sig att Johanna inte heller förljde med för att hon hade ont i sina bihålor. Gud jag tycker såå synd om henne det är inte kul att ha ont i bihålorna. Det gör jätteont. Hoppas att hon blir bättre tills i veckan så att vi kan ses nån dag, tänkte att vi kanske skulle spela minigolf om hon är på :) jag har inte pratat med henne än men det ska jag göra i morgon.. Vill inte ringa och väcka hela huset nu när hon inte har någon fungerande mobil...
Min dag bestod av att vara väldigt tråkig fram tills vi kom på att tvätta bilen, men det gick inte så bra. För det mesta har vi i dag suttit och titta på tv och bara umgåtts... jag skulle ha träffat Linda i dag när hon kom hem från nyköping tror jag att det var. Men det blev lite sent så vi bestämde att vi skulle ses i morgon i stället. Det ska bli jättekul, jag har inte träffat henne på jättelänge.. Jag ser verkligen fram emot det... Det är konstigt hur många kompisar man tappar kontakten med under åren. Det finns så många jag skulle vilja ha kvar som mina närmsta vänner, men jag antar att "sånt är livet" Men det betyder inte att man inte kan ta upp kontakten igen och skapa ny och bättre minnen :)

//E.

Lördag...

Hej!
I dag sov jag jättelänge ända till kl 12 haha... Jag var jättetröt..
Sedan så åkte vi hem till Michael, så att han skulle få måla klart grunden till huset.. Men när han skulle börja på baksidan så blev vi attakerade av bin så han var tvungen att sluta.. jag såg dom först och tänlte "oj det var många bin på ett och samma ställe" Men jag tänkte inte mera på det eftersom det var vid taket och Michael målade längst ner på huset men helt plötsligt så skrek Micke "Ajj" och sedan sprang både han och jag.. :) 
När han inte kunde måla mera så åkte vi hem till mig och grillade, pappa ville ha en så kallad "svetskväll". Han ville svetsa ihop familjen han tycker väl att vi inte träffas alla tillsammans tillräckligt mycket. Så vi grillade kyckling, och sedan så spelade vi kkubb.. Jag och pappa har kommit överens om att kubb numera är ett "skitspel"! I morgon kanske vi ska till brämmen jag, Johanna, Michael, Emilia och någa till :) Jag och Micke måste se i morgon bara om Mickes rygg och mina axlar har blivit bruna ist för röda, om dom är bruna så kan vi följa med. Men om dom är röda så vill jag inte att vi ska bränna oss mera :)
Nu ska jag sitta på film med Michael <3 och sedan blir det god natt :)

//E. 

Hemma igen

Hej!
Nu är jag hemma igen i Skutskär, det är skönt att vara tillbaka i vardagen nu... Nu kommer det bilder kan jag lova :D

          

        

        
                                    

Som ni ser hade vi det jättetrevligt i stugan. Johanna och Christoffer kom på fredagen och sedan så åkte vi hem på måndag morgon. Vi spelde kubb, grillade och drack vin och öl :)
Michael och Christoffer var överförfriskade på bilden med brandmanshatten och motorsågen :)

//E.


Sista dagen i stugan...

Hej!
Nu är det sista dagen i stugan det är lite sorligt.. Men jag tycker samtidigt att det ska bli skönt att komma hem, jag saknar min famlij, speciellt min bror Andreas. Jag saknar honom såååå mycket, det ska bli jättekul att träffa honom i morgon... Nu är Michael och Johanna nera och badar och jag sitter vid datan och Christoffer gick nyss och la sig. Den här helgen har vi ätit gott, spelat kubb och bara haft det jätte trevligt. Vi gjorde ett vad när vi spelade kubb igår... Vi spelade tjerjerna mot killarna, och dom som förlorade skulle bli nersprutade av vinnarna med vettenslangen, och det vattnet är typ 7 grader. Haha vi spelade till 2-2 i går kväll men det blev för mycker knott och mygg ute för att vi skulle kunna fortsätta. Så vi spelade klart i dag och det var självklart jag och Johanna som vann :) så vi spolade ner dom med glädje :) Nu kom Johanna och Michael tillbaka så nu ska jag umgås med som lite innan jag ska sova :)

//E.

Värmen

Hej!
I dag har det varit jättevarmt här, och då menar jag jättevarmt. Det har varit typ 35 grader i skuggan, och det gick inte äns att ligga och sola utan att bli alldeles svettig. Men det var lite skönt, för då kan jag drömma mig lite tillbaka till Thailand.. :) Annars har jag inte gjort så mycket i dag, vi har vattnat alla blommor som vi gör varje dag :) sedan så åkte vi och handlade och sedan så solade jag lite. Vi tvättade bilen i går, den blev inte så mycket renare eftersom vi inte hade semsskin att torka den med. men men det är ju tanken som räknas.
Nu i kväll tittade vi på fotboll och jag börjar att tycka att det är roligare och roligare för varje gång. lite konstigt eftersom jag inte alls tyckte om det förr, men det blir väl så när man har en kille som tittar oavbrutet :)
I morgon skulle Michael ha klippt gräset men det ville han göra när det skulle bli sol så att han skulle få lite färg och det skulle bli lite molnigt i morgon.. oj jag glömde nästan Michael kom idag på att han glömde att ge mig en sak när jag fyllde, jag fick 5 timmar fri massage att desponera ut hur jag ville :) hur fantastiskt är inte det :) Det ska jag verkligen utnyttja :) haha
Jag sa att jag skulle ta två timmar under fotbollen men det fanns vissa regler sa han då:) hehe

Förlåt att jag glömde din hälsning :)
Jag solar lite åt dig med, blir du nå brunare?:)

//E.

Tillbaka i stugan

Hej!
Nu är jag tillbaka i stugan och därmed kan jag inte lägga upp några bilder från mitt kalas eller här ifrån stugan.. det får vänta tills jag kommer hem... Vi kom fram igår kl halv tio typ, diskade och sedan så la vi oss och tittade på tv en stund. I dag sov vi jättelänge vi gick inte upp förr än kl tolv. Sedan så åkte vi till affären och handlade mjölk och tacodipp till mig :) Sedan så bar det av hem för att lägga sig i solen och glassa lite... Det var 31 grader i skuggan här i dag så vi blev så trötta av att vara ute så vi tog en liten tupplur på eftermiddagen :)
Vi lagade mat och sedan planterade jag blommor och Michael diskade... Nu äre fotboll och nu blire chips för mig :D

//E.

Bilder från lite saker...

Hej!
Nu när jag är hemma från stuga över helgen för att fylla år så passar jag på att ladda upp lite nya bilder när jag har ett stadigt internet :)

Poolparty hos Christffer :)
           
Christoffer när vi grillade  Poolen och dom glada   Johanna blir lite dränkt   Vi drack lite vin och myste i solen :)

Stugan :)
     
Michael steker i solen :)

Tant Grön Innan midsommar :)
       
Michael och Sandra      Julia, Nattis, Sofia Emilia   Emilia och Sara            Johanna :)


Nu måste jag sova för i morgon fyller jag år och det kommer att vara full rulle heela dagen :D
God natt

//E.

Fredag i stugan

Hej!
Jag mår en lite gnutta bättre men jag är fortfarande sjuk, men nu är ju Michael sjuk också men han mår väl okej. I dag har vi sovit länge för den var den ända natten som jag har sovit i sammanhängande timmar. I går och i förrgår sov jag bara typ en timme tillsammans. Men nu när jag kunnde sova så sov jag. Sedan har jag och Michael solat lite ty en timme, men det var för varmt att var ute mitt på dagen. Här har det varit 30 grader i skuggan och då kände vi att vi inte ville ligga i solen då..
I morgon blir det hemfärd för att hjälpa mamma att baka och städa inför min fördelsedag på söndag :) Sedan på kvällen ska vi till Christoffer och grilla :) och bada i hans pool :)


Snart är vi hemma med dig i två dagar :)

//E.

RSS 2.0