Uppdatering

Hej!
Nu var det ett tag sedan jag skrev nu igen... jag har en förmåga att inte komma ihåg det eller att inte göra mig tid till det. Mitt liv ser väl likadant ut som förra gången jag skrev, förutom att jag är kattvakt hos min morfar nu.. Och bor där :) I tordags 25/2 så var jag och mamma på stan och köpte lika sommarkläder eftersom jag inte har så mycket av det. Och eftersom jag åker till thailand den 10/3 så kan jag behöva lite sådant.. Jag köpte lite klänningar och kjolar, lite tröjor och lite annat. jag ville ha skor men det fick jag inte av mamma så det får jag köpa själv för egen slant. Men dom kostar inte så mycket så det ska nog gå för sig ska du se... Fredag i dag typ fast klockan är över 00:00 så var jag uppe tidigt kl 07:30 och sedan bar jag mig av till staden Gävle för att åka på möte med Gäsrike återvinnare, jag ska jobba där som eventpersonal, under våren. Inte så mycket jobb men mera ön vad jag jobbar nu iaf och det är ju alltid bra :) Sedan bar jag mig av till Sandra och vi satt och pratade en lång stund och jag inser hur mycket man kanske saknar varandra utan att säga det. Men vi hade jättekul iaf, vå åkte och åt för att sedan lägga oss i soffan och prata igen :) Sedan skulle hon möta Rebecka och jag skulle hem för att sova, eftersom jag somnade kl 05:30 i morse så jag var skapligt trött.. och som ni kanske vet blir inte Emma så snäll och trevlig när hon är trött. Så jag gjorde alla en tjänst coh åkte hem och sov middag. När jag vaknade så slog det med att jag aldirg tog fram fläskfelén i morse så nu var jag utan mat också. En halv trött dessutom hungrig Emma är inte att leka med. Så jag gick ut och skottade för att avreagera mig lite. Sedan ringde jag till mamma och övertalade henne till att dom skulle äte ute och bjuda mig och Michael på mat (det gick väldigt bra) Jag har en bra Mamma <3 Sedan åkte jag och Michael in på bio, I love Phillip Morris, väldigt bra faktiskt, men det är konstigt att se Jim Carrey bli gammal. Jag har alltid sett honom som lite yngre men det slog mig att han också åldras. Men den var helt klart godkänd.. Nu sitter jag här och halvsover som en gnu, så nu ska jag lägga mig i sängen och titta på bröllopsfotagrafen. Det är lite av vad som hänt i mitt liv..

//E.

Söndag

Hej!
I går var hos Lina när hon fyllde 20 år, Grattis gummsan ! Det var väldigt trevligt, sedan skulle jag till Solo, men det var väldigt mycket folk, och då menar jag väldigt mycket folk. Så jag åkte hem ist, kännde inte att jag orkade stå och vänta i flera timmar för att bara säga hej till Josefine, jag får gå dit en annan helg :) I dag har jag varit på Michaels match och dom vann iaf. Och min älskade pojkvän fick ingen utvisning i dag, vilket var ett stort framsteg. Sedan åkte Michael hem och jag åkte till Jhonny (morfar) för att bestämma lite saker. Sedan så åkte jag ham till Michael och sedan ham till mig. Nu sitter jag i sängen och ska sova nu. God Natt

//E.

Bild

Hittad en liten häftig bild på mig Johanna och Sandra från kryssningen, det är Michael som knäpper man han kom inte med på bilden. Det är nångon annan snubbe i grå tröja som kom med ist :)



Uppe med tuppen..

Hej!
I dag är jag uppe med tuppen, tänkte att jag skulle vara vaken om vikariejouren skulle ringa. Men bara för att jag gick upp i dag så ringde dom inte. Min tur va ! den suger! Men i alla fulla fall så är jag uppe nu. I går spenderade jag lite kvalitetstid med min familj medans Michael var hemma :) det var mysigt, sedan så gjorde jag inte så mycket mer i går. Michael kom hit på kvällen igen, och så nu ligger han och sover som ett litet barn :D I dag ska jag inte göra så mycket, bara ta det lugt för en gångs skull.

//E.

RSS 2.0